Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chystáte se už na Outdoor ?
Proto vám chci trochu přiblížit tyto Modely od BlueHemp.
Jsou to modely, které si zaslouží trochu pozornosti, protože:
1. Jsou pro venkovní pěstování
2. Sklizeň je velmi brzká
3. Účínky nejsou STONED, ale spíše High
4. Tyto odrůdy jsou vhodné do naších podmínek.
5. Ceny jsou jakž takž přijatelné.
Nevyhódy:
1.Nevím jaký je jejich výnos - nikde jsem to nenašel.
2.Na Groweru jsem nikde nenašel žádný theard od pěstitelů těchto odrůd.
3.Nevím jaká je důvěryhodnost této seedbanky (pokud jste od ní objednávali, prosím pište co nejvíce info)
Pokud někdo máte s těmito odrůdami jakoukoli zkušenost, nebo jste pěstovali i jiné modely od BlueHemp, prosím pište sem co nejvíce info o těchto zajímavých odrůdách (hlavně výnos, odolnost, účinky, atd... ).
Takže jsou to:
Hi'NooN
Rodokmen: [NL#2 x chronic] x [Swiss Sativa x Lebanese]
Chuť: sladké ovoce a hašiš - kořeněná příchuť
Účinek: trippy-speedy
Žně: Venkovní- druhá polovina září
Nevhodná pro vnitřní pěstování.
Cena 10 seeds= 30euro
Cena 5 seeds= 15euro
Pakistani
Rodokmen: Pure Landrace, výběr
Chuť: kořeněná, ovocná
Účinek: tělesně vysoký (body high), jasná mysl
Žně: venkovní - střed září,
vnitřní - zatím netestováno
Cena 10 seeds= 40euro
Cena 5 seeds= 20euro
SilverDream
Rodokmen: PurpleDream x Swiss Sativa x Monstera
Chuť: medový meloun, čerstvé koření
Účinek: myšlenkový výtlačný ventilátor (mind blower)
Žně: venkovní - první polovina září,
vnitřní - zatím netestováno
Cena 10 seeds= 30euro
Cena 5 seeds= 15euro
Takže. Dal jsem zde použitelné informace o BlueHemp z tohoto odkazu . Tady jsou:
Ja osobne vidím budúcnosť práve vo Švajčiarsku či jeho silnom prepojení s Hollandskom. Existuje niekoľko firiem fungujúcich na tomto území a chcel by som vyzdvihnúť hlavne jednu a to BlueHemp company. Genetika od tejto spoločnosti preukázala svoje kvality od samotného Švajčiarska cez Nemecko, Dánsko až po Škótsko. Zaoberá sa šľachtením genetiky takmer výlučne pre outdoor a teda aj jej ponuka je veľmi silná práve pre tento druh pestovania. Väčšina genetiky je z originálnych zdrojov krajín skade tieto odrody pochádzajú a nie len prekrížením už existujúceho komerčného materiálu. Ak niekto videl môj chválospev na Top Haze zdrojom je práve BlueHemp co.. Majitel sa volá Mario a je to veľmi príjemný a hlavne ochotný človek čo takmer hneď odpovie na vaše dotazy ak nie je práve zavalý prácou.
A v sekcii BlueHemp seeds nájdete skutočné poklady pre outdoor pre naše podmienky.
Teraz bude nasledovať zoznam genetiky, ktorú by som z vlastných skúseností ale aj vďaka skúsenostiam známych či proste neustálym hľadaním pravdy odporučil.
BlueHemp co.
Calvin (úspešne pestovaný na severe Nemecka)
Chilla
Dark Kush
Dark Vader
Lebanese (úspešne pestovaný v Dánsku)
Nepali (úspešne pestovaný v Dánsku)
Silver Dream
A ako bonus dostanete Top Haze odmenu za objednanie a kvôli 10 – tému výročiu tejto spoločnosti. Úspech by ste mali pravdepodobne aj s ostatnými, no tieto sú overené. Chewing bol náchylný na pleseň na severe Nemecka vďaka veľkej hustote kvetov.
Ale chce to shrnout co nejvíce info o této společnosti a o odrůdách, které jsem zmínil v 1. příspěvku.
Takže kdo máte nějaké další info, sem s ním
Já jsem objednával z hemcy.at Hi´Noon a Silverado, přišlo to bez problémů do 1 týdne včetně bonusu.
Jinak většina strains od BlueHemp je k mání také na www.hanfsamen.at , ale nemají je všechny - např. právě Hi´Noon vůbec nenabízejí.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Doufám, že se nebude ddt zlobit, ale hodím sem nějaké nové info, které mi zjišťoval a za to mu velké díky.
Pokud jste někdo slyšeli od dtt chválu na model Top Haze, tak mám pro Vás dobrou zprávu. Pracuje se na nových semenech této odrůdy a dostupné by měly být v průběhu února.
Bonusy k objednávce opět budou, a to ve formě letošní várky semen odrůdy Nl #2 x Lebanese, ale nevím to úplně přesně. Nicméně kvalita by měla být lepší než nynější bonusové semínka top haze, jelikož ty údajně byly z roku 2002.
Pro Hi'Noon už jsem také delší dobu rozhodnutý a jak tak koukám nejsem sám. Vůbec všechny odrůdy od Bluehemp vypadají slibně, nejen ty ranné. Například Chronicle mě dost zaujal, takže nad ním dost vážně uvažuju, ale ještě si to nechám projít hlavou...
btw. >>>čepra:Co ti poslali jako bonus, že jsem tak zvědav?!
Původní příspěvek od Pan Ker čepra:Co ti poslali jako bonus, že jsem tak zvědav?!
Zdar,
no poslali 3 semena Actual Sativy od Actual Seeds - pro mě neznámej model stejně jako Seed banka.
Takže zase jako bonus nic extra, ale říkám si lepší než drátem do oka
Jinak na můj dotaz ohledně bližšího infa mi obratem odpověděli, že je to: " 100% Sativa finished in 70 days! A cross of a southafrican Sativa with a Sativa from Tibet "
Jinak souhlasím, že BlueHemp má spoustu zajímavejch strains. Já s největší pravděpodobností ještě taky něco objednám, ale počkám do toho února, jestli nevyrukujou s tou Top Haze a taky dost vážně přemýšlím o Sweetstar - http://www.bluehemp.ch/60805/60832.html
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Zdravím,
seed banku blue hemp jsem už projížděl před časem a sem silně rozhodnut pro Lebanese,kterou doporučuje sám DDT a když vydím kytky od františkazelenýho tak do toho bezkompromisně jdu
gona já bych potřeboval toho Lebanese jen tak 5 semen protože mám na přišt rok docela vla semen a chtěl bych vidět kam bych dal takový monstra co má frantazelenej :-))