Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sice mám relativně ještě dost času na další rozjezd ,ale už ted přemýšlím o nějakém tuningu pěstírny Chtěl bych si hlavně vyřešit problém s udržováním VLHKOSTI a TEPLOTY v pěstírně .Hledal sem nějaké info v obchodě kde nakupuji:TADY
a našel sem tam tři druhy velice užitečných přístrojů .
Ani z jedním z nich,nemám vůbec žádnou zkušenost a proto se obracím na vás s prosbou o radu který s těchto tří přístrojů si koupit .Budu moc vděčný za vaše poznatky a rady.........
Muj nazor je ten ze bohate staci klasicky regulator. Pokud je box v mistnosti se stalou teplotou neni preci problem nastavit regulatorem odtah na takovou hodnotou aby byla vlhkost i teplota v tebou pozadovanejch mezich ...
Manhuntt:Kup si přímo HT02 nebo HT03,cenový rozdíl je směšný 300kč!U HT01 můžeš regulovat větrák při sepnutí jen na 100%.Já mám HT02 na 2 větráky TD 350m3/h přítah a odtah,které reguluji dle okolní teploty nebo vlhkosti a když se v bedně přehoupne teplota či vlhkost přes stanovenou normu,tak do 5 min je to tak jak ma být.Všiml jsem si,že výrobce malapa i hydroponieplus zvedla cenu o 600kč.
ahoj groweri, jestli uz tu konkretne tenhle dotaz padl,tak se omlouvam.
Mam termostat s triakovym regulatorem (TT01) a zajimalo by me, jak ta vec meri teplotu. Je snad nekde zabudovana sonda primo v pristroji? A kam by se teda tohle zarizeni melo nejlip umistit? Dovnitr skrine bych se asi bal,kdyz je tam vysoka vlhkost. Ale kam jinam, aby to mohlo kontrolovat teplotu uvnitr boxu? Verim, ze je tu nekdo, kdo s tim zkusenost ma
Zdar,je tam termistor-ta sonda:-).Je ve tvaru kapky a vypadá podobně jako keramický kondik.Jinak termostat pokud chceš můžeš umístit klidně mimo box a pouze vyvest Vodiče s tím termistorem,jenž daš do nejaké plast.krabičky a upevníš na požadované místo,tedy do skříně.Asi bych použil stínený kabel.Good luck!
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!