Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko,
to co jsem teď napíšu se nestalo mě, ale kámošovi co seděl na opěrátku lavičky..oni vlastně byli dva...
Tenhle thread je založen pouze pro informativní účely a k posouzení přestupků/pokut....
Tak abych to zkrátil...dva tipani odemne ze třídy seděli na opěrátku lavičky před školou...V pohodě seděli a kecali sme...najednou zastavilo auto městské policie a ty dva "postižené" si zavolali...Asi po pěti minutách přišli a každej měl vystavenou blokovou pokutu na 500,-kč.....
za sezení na lavičce...týden...možná dva zpátky tam seděli jinačí kluci a dostali to za kilko...Přijde mi to docela absurdní....dát za jeden přestupek jinou sazbu...A je až nehumální, dát študákovi takouhle pálku....
Me prijde absurdni vubec davat pokutu z asezeni na opěrátku lavicky ale nemel by to byt problem usmlouvat a pokud jsou ty typci TREBA delikventi tak se nediv ze to maj za 500
ja si tak silene parim na jedne akci..openair freetek (50kw) reknu si ze si zajdu pro pivko..tak jdu a bar nikde. tak volam na kamose heeej vole me,as pivoooo.a usilnice stoji benga a volaji na me..to bude ruseni nocniho klidu za dve stovecky pane.. jako smal sem se tak hodinu.
ja dostal asi pred mesicem litr a 2 body za 152km/h na dalnici, ale je to moje chyba, protoze tam co merili je to totalne provareny flek, vi o tom vsichni, jen ke mne se to nedoneslo..
ses blbej tak plat
No taxe podívejte, jak dopadla moje cesta ho Olmika!... Koupil jsem si lupen u průvodčí a hnedle šupky-hupky do umývárky balit brčko z radosti, že je krásnej den a bede ještě lepší, až tam dorazím... Mno a tak si tak spokojeně pohuluju a špeka už jen půlka a do Olomouce už jen kousek.. a náhle jemné ťukťuk na dveře. A já trubka vykouřená položím ještě doutnající bambárko na zrcadlo a otevřu dveře řka: "já už platil" "TAK! A vy tady kouříte a to bude pokuta!!!" a noha ve dveřích! A já jen chabě: "Ale tady není nikde Zákaz kouření, proto jsem sem šel..." Ona: "Všude je zákaz kouření!!! Stovku!" A já: "Ale tady nikde není..." "A kouříte tady marijánku, to já poznám! Dneska maj policajti pohotovost. Mám volat policajty??" Já:pobavené "Cože?"
Volám policajty!"
Tyvoe ve mně trhlo - vez jsem dobrejch 30-40g pro kamarády! Tak už jsem se viděl, jak to vyhazuju z okna a jak potom tu průvodčí škrtím pod krkem!!!... Ona stále klape čísla na mobilu... Tak jsem ještě aspoň vytáhl tu požadovanou bankovku a zamával s ní ve volném prostoru mezi obličejem tej starej vyschlej fuchtle a jejím mobilem.... mno a byl klid.
Vlakem jezdím často a často tam taky hulím. Toto se mi stalo naprosto uplně poprvý. A nepoučilo mě to. Cestou zpátky jsme s jedním příjemným náhodným spolucestujícím pohuili přímo v kupéčku..první třídy
Pokuty dostávám většinou za špatné parkování, ale jednou jsem byl přistižen, jak projíždím "průjezd zakázán" a ještě jsem se těm policajtům snažil ujet. Hustý městský provoz mi ale nedal šanci, tak jsem začal dělat, že jako nic. Když mě zastavili, tak mi povídá: "Pane řidiči, vy jste se nám snažil ujet! Měli jsme vás problém dojet" a já na to: "Cože??? Vy jste jeli za mnou?" Nakonec jsem to ještě ukecal na kilo Ale tomu přiznání, že nemohli dojet mou vyklepanou felicii, se směju dodnes
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hanyz nejeli nahodou na koni nebo na kololeckovych bruslich?
Ja sem uz asi dvakrat dosatl "pokutu" za jizdu nacerno mestskou dopravou... jinak hulit v kupecku to musi bejt mazeec a byl tam nekdo Tayeme de toxi? krom vas?
2Ski: nééé. 1. třída! Průvodčí vyprudil všechny, co neměli příplatek (včetně nás), takže tam nikdo nezbyl. samozřejmě jsme se hned vrátili.. ubalili a jen občas kontrolovali, jestli nejde.. A ve stanicích jsme čekovali, kde se ten průvodce nachází. Furt byl daleko.... Jinak prázdný kupé sou pohodááá! zamknout a špek z vokna!
Jo a na hajzlu tej první třídy jela načerno ňáká holčina se psem. A ten pablb průvodčí ji za dobrou hodinu a kus jízdy vůbec nevyhmát!
OT: Hulit ve vlaku v kupéčku není zas tak vyjímečný zážitek. Posledně jsem na nádru potkal kámoše, tak mu říkám, dáme cestou špeka. Sednem do kuřáckého kupé, kde byl nějaký důchodce a študák. Ještě si k nám přisedli dva kreténi, otec se synem, kteří měli dohromady IQ sotva 100. Tak jsem smotal brko, dva kreténi se hned začli olizovat, tak jsem jim dal taky zahulit, jen dědula asi nechtěl. Kupé bylo plné dýmu, on seděl u okna a bylo na něm vidět, že se snaží vyrůst, aby byl nosem co nejblíž škvíře pootevřeného okna
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
dostal jsem pokutu za to,ze jsem ve 3 rano chcal v neobydlene casti pod svinovskyma mostama.Dostal jsem pokutu za to,ze se muj pes vysral v trave pekne ke stromu.Dostal jsem pokutu za to,ze jsem slavil nahlas za bileho dne navrat z vojny.Dostal jsem pokutu kdyz jsem vyletel i s autem z cesty a rozbil ho.A plno dalsich :-)
Naposledy dneska za svetla a pas.Prislusnik navrhl 200,- za spatne parkovani,tak jsem souhlasil.Na slozenku
policajti jsou taky jen lidi, vetsina se kteryma jsem mel zatim "tu cest" byli v pohode a rozumni.. a kdyz videli ze sem student a tak, tak sem dostal tak kilo, jednou 200. Ale kdyz natrefis na idiota, nebo na nekoho kdo proste jen nema dobry den, tak plati 11. bozi prikazani: "Nenadelas nic"
Jo dostal jsem takhle talíř. Postáváme s kámošema v parku a pohulujem. V tom vidim přicházet MP a zrovna jeden z nich neskutečnej koko*, kterej neskutečně prudí lidi kvůli hulení. Okamžitě jsem odhodil brčko do křoví. No a ten idiot přijde a začne prudit. No nakonec mi dal talíř za znečišťování veř. prostranství. Nemohl jsem se ani dohadovat, protože zrovna v tu dobu jsem měl sloužit civilku a kdybych přestupek neuznal, šel bych ke komisy a tam by byla i moje šéfová z civilky ( je předsedkyně) a už vidim, jak vysvětluju, že místo v práci jsem byl v parku.
Jinak jsem ještě dostal 2x v Praze pokutu za černou jízdu. Od tý doby lístky kupuju, protože při návštěvě Prahy párkrát do roka se pokuty nevyplatí.
jo a k tem pokutam:
2x100.- parkovani bez zakoupeni parkovaciho listku
100.- - odbocovani do zakazu odboceni (jel sem zrovna do growshopu.. a nevedel sem o tom ze tam je zakaz... policajti me zastavi, takovi mladi kluci, tak 25, a rika "pane ridici, horni sazba za tento prestupek je 2000 kc... (v tu chvili sem si rikal, a kurva, to se mi ty papirky prodrazi)... myslite ze ve vasem pripade bude stacit pro ponauceni stovka? ti byli v pohode
1000.- 72km/h v obci
3000.- nedobrzdil sem na krizovatce za autoskolou a trochu do ni strcil... policajt byl idiot, a zdupal me jak maleho synka (na obou autech byla skoda tak za 500.-) a jeste mi udelal hezke vanoce...