Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Postrádám tady takovou maličkost. Někdy se mi stává ,že se po hulení rozklepu, třesou se mi ruce..nevím vůbec co to má být. Nemáte někdy někdo podobný problém? Tento thread se pak klidně muže vygumovat,ale na odpověď jsem vážně zvědavá..upozornění : nejsu nějakej hypochondr..
jj poslední dobou se mi to taky stává, ale nic si z toho nedělám, páč mě to zatim nevadilo. ale na praxi s elektronikou(takovou mini) je to docela problémek
Zdarec. Me se to stavalo vzdycky kdyz sem zahulil na lacno. Tak sem takovej pocit jakoby vnitrniho tresu. Ale po chvilce to preslo. Cim vic a dyl hulim tim min se trepu. Ted uz se trepu jenom kdyz je mi zima
:-)
Jo, zima je hrozná sviňka.. mě někdy stačí být napukaná i v neznámým prostředí ,nebo sedět s lidma,který neznám a čumí na mě a přijde mě ,že su takovej malej vibrátormyslím že je to možná duševní neklid.he he.
Jinak s tou přehulenstí je to možný , i s tím stravováním
no já se klepala taky když jsem bya moc:-)) ale jinak nevim..co se ruk týče, tak ty se mě klepou furt - jsem kůli tomu přestala balit brka. Někdy moc...to neubalim nic...a někdy se to dá:-) naučila jsem se ráno jíst..ne hned,ale až dojdu do práce...a je to znát:-) prostě trochu se o to tělo starat,že? peace
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Původní příspěvek od Janísek co se ruk týče, tak ty se mě klepou furt
Tak to mně taky ale nemyslim, že by to bylo hulením (i když mám určitý podezření, že to tu "klepavost" zhoršuje), ruce se mi klepaly už dávno před tím, než jsem začala hulit.
Určitě je taky znát rozdíl mezi psychickou i fyzickou pohodou a nepohodou, s čímž souvisí i to jídlo.
Nikdy jsem nepátrala po tom, čím to je, protože to nebolí, jen mi často něco padá z rukou a nebo to balení, popřípadě jiný jemný práce. A zrovna teď někdy jsem řešila, že člověk by se naučil balit i jednou rukou, kdyby druhou neměl.
Jo, přesně... Podle mě je na vině jak prázdný žaludek, tak přehulení..
Mám s tím své zkušenosti (nikterak přijemné)... Dost hnusnej stav, sedíš mezi lidma a tělo si dělá co chce, připadáš si jak zfetovaná troska.. fuj..
No jednou se mi to stalo, to sem zrovna držel v ruce vodku a nějak sem se ne a ne trefit tam kam bych měl (ale samo že sem se trefil všude jinam). No, zrovna včera se to stalo kámošovi, prý ani nemohl chytit kliku u hajzlu a myslim si, že to je asi tim přehulením no, myslim že nedostatek jídla by to musel byt fakt velký
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Jo tak to znám! Jestli myslíš ten třes co vychází jakoby odněkud ze středu těla a nedá se zastavit, tak to sem zažil zrovna předevčírem když sem se díval na film. Podle mě je to kombinace přehulení, zimy a prázdnýho nebo plnýho žaludku, na to sem ještě nepřišel. Každopádně nejvíc mi pomůže, když si zalezu do postele a sem v teple, pak to zmizí rychle. Horší je to někde mezi lidma tam se dá tak maximálně pravidelně zhluboka dýchat to taky pomáhá...
Původní příspěvek od Divoženka Postrádám tady takovou maličkost. Někdy se mi stává ,že se po hulení rozklepu, třesou se mi ruce..nevím vůbec co to má být. Nemáte někdy někdo podobný problém? Tento thread se pak klidně muže vygumovat,ale na odpověď jsem vážně zvědavá..upozornění : nejsu nějakej hypochondr..
Mě se to taky stává, ale myslim si že je to spíš nervozitou a klepu se teda celej...
Jinak se mi taky občas stává, že se klepu v napjatých situacích (když nejsem pod vlivem) a to se mi dřív nestávalo, protože jsem flegmatik...