Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pripomina me to anglii kde zjistsili vetsi uzivani drog nez predpokladali diky testu vody co tece v Thamesu (z lidske moce a odpadnich vod nevymizi stopy po uziti drog) tohle je ale docela drsnej zpusob zasahu do soukromi si myslim....
No třeba kdyby proběhnul takovej test u nás, tak by museli poslanci schválit aspoň dekri, jinak by šli všichni do lochu Kromě teda Kalouska, ten je přece dokonalej
ve finale a proc by hulit nemohli?? Akt televize byl drsnej zasah do doukromi. Si vemte ze Vám nekdo utre volant nebo tak, a pak rozhlasoval ze hulite.
to jo ja nevim ze by rikali kdo kontretne co bral takze si nedokazu predstavit nakyho blow-uzivatele jak vystoupi z rady a rekne to moje soukromi bylo naruseno. ja bych rekl ze potrfeny husy budou zatloukat zatloukat zatloukat...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Ganja joe: Proc dobre jim tak? Bylo by ti prijemny kdyby ti nejaka novinarska hyena tajne a bez tvyho souhlasu vzala krev nebo jinej vzorek z tela a pak rozhlasovala ze ses fetak?
Tak to už je moc,čo tí reportéri robia kvôli sledovanosti a najhoršie na tom je,že si za to môžeme sami,Tí,ktorí kupujú tie sračkové časopisy a pozerajú debilné reality show.Kde je dopyt,tam sa nájde aj ponuka.Podľa mňa je to každého osobná vec,pokiaľ:
1.Nijako to neobmedzuje v pracovnom výkone,ak nejaký má
2.Ak nikomu svojim počínaním neubližuje,či už telesne,alebo verbálne.
Je to ale len môj názor.Ak by to spravili mne,tiež tam nájdu stopy a to zo zásady NIKDY nehúlim v práci,ani pred prácou.