Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Palice jsou slušné , ale kytky jsou trochu vytáhle za světlem, proto by mě zajímalo jestli jsi při přepnutí 12/12 dal hned sodík, nebo jak dlouho tam byla ještě MH výbojka ??????????????????????
Původní příspěvek od Mlhinns Ventilace-_-_-_- 2věrtáky na odtah 1 od výbojky druhy
na odtah ze skříně
1Na přivod vzduchu
1na ofuk palic (květ)
chcem sa opytat mohol by si fotami nejak priblizit tvoju ventilaciu planujem tiez samostatne odtah od lampy a samostatne odtah zo skrine ake tam mas asi teploty?
vzduch od lampy aj zo skrine ide kde dalej?
do miestnosti kde je skrina?
inac sa to od toho GS nafukuje dost asi si to zaobstaram
bejt tebou dělal bych něco s vlhkostí.80% "v noci"to je trochu moc nemyslíš?A i těch 50-60%"přes den"není zrovna optimální.Co vnitřky paliček,není tam už plísen?Posral sem si takhle kdysi první grow,přes noc jsem nevětral a pak jsem se divil!A pozor zvenčí to nemusíš vůbec poznat..
No nic at se daří a plísen se vyhýbá.