Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pomoc Zakorenovani Rizku Bez Jakehokoliv Substratu Nebo Rw Na Aeroponii
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
doksansky
Nový Člen

Karma uživatele doksansky - 23% Pěstitelská

Pomoc Zakorenovani Rizku Bez Jakehokoliv Substratu Nebo Rw Na Aeroponii Příspěvek č. 1

Cauky mam jeden mali problem zda se ze jsem doresil posledni vychitavky na moji aeroponii ale nedari se mi zakorenit rizky bez jakehokoliv substratu.O rizkach jsem toho nasel dost ale je to vsechno prevazne v RW kostkach nebo necem podobnym.A v tom je ten problem potrebuju zakorenenej rizek bez jakehokoliv substratu nebo jineho materialu.Zakorenoval jsem rizky v RW kostce ale na aeroponii mi delala ta kostka problemi protoze mi zadrzovala vlhkost a rizky mi v ni hnily.Podarilo jse mi zakorenit par rizku za pouziti zakorenovacu ale bylo jich malo a vetsina ani nezakorenila.

Old Post 12-09-2006 v 18:17 PM
doksansky je offline   Profil uživatele doksansky   Find more posts by doksansky   Foto galerie člena doksansky   Click here to Send doksansky a Private Message   Add doksansky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hmm skus perlit, ide to ale neni to boh vie ako efektivne-velka mortalita. alebo som to mal moc vlhke

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 12-09-2006 v 21:18 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Nejsem expert na aero,ale řízky pro hydro(bubl,proplavovací syst.) si dělám jednoduše .Řízek normálka připravíš na zakořeňování,místo do kostky ho pouze vložíš do dírky kterou máš připravenou ve výku nádoby kde jedu trysky nebo stačí i bublák. Rozdíl mezy velikostí dírky a sílou stonku řízku vymezuji těsněním na plastové potrubí.(výceméně jde použít jakékoli médium ,které nesákne)
stonek řízku trčí do prostoru v nádobě kde se udržuje mega vlhkost,řízky takhle zakořeňujou rychleji
Určitě by jsi našel foto i na G,zkoukni zakořeňování + aero

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 13-09-2006 v 07:29 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

koukni na www.icmag.com a třeba sem ,ale je tam toho víceStačí prohledat.
pokud chceš vyřešit umístění řezu přímo do víka dej bacha, aby ti časem kytka,která později bude něco vážit, nepropadla skrz,ale aby také měla dostatek prostoru sílit.Možná snažší by bylo použít řízky klasicky v RW, umístěné do hydro košíčků s mediem keramzit,hydroton(vyvařený, aby ses vyhnul kolísání PH).

Pokud chceš kořenit řízky jen tak "na lačno", šoupni konce do vody a bublej...Za týden už kořeníš.

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 13-09-2006 v 12:42 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás