Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tyhle kytičky jsem si přivezl z Holandska, nakupoval jsem poprvé v coffee shopu a byl jsem z toho tak vyplesklej že ani nevim co to je za model. Jsou jí už 3 měsíce, ačkoli na to nevypadá. Zatim je jen na sluníčku, ale asi už bude čas na nějaký to světýlko navíc. Je v normální zemině z Tesca, občas přidám do zálivky trochu nějakýho mixu s dusíkem. Docela by mě zajímalo jestli to mám nějak radikálněji zastřihnout, nebo tak něco. Tak se mějte.
Schrnuti pro tebe:
1-rozhodne nezastrihavat...
2-bud si postav skrin(prostuduj grower-mrkni na par threadu a budes vedet co budes poterbovat-zhruba)
3-jestli to mas jen tak a skrin stavet nebudes tak myslim ze ti temer nic nevykvete...rozhodne bych zkusil alespon provizorium a moc penez bych do toho nedaval,uvidis sam ze te growing chytne...jo a nechci bejt hnusnej ale ta ouroda nebude to co si kostoval v holandu:-))
Bejt tebou tak to hodim ven a doufám že to vykvete a mezi tím než bych čekal co s tim,tak bych si postavil boxík do kterýho bych dal čerstvý řezy. není problém sehnt pár řízků tady na groweru. Jsem z Prahy a řezů na levný odkup mám dost. Boxík bych si postavil nejspíš v-scrog v přenosnym boxíku jako to má například g-man,thalos a mrtě ostatních,mají tu tak skvěle zdokumentovanou stavbu že myslím že by to neměl být problém postavit a při lampě 70w to nebudou ani tak velké náklady a když zapojíš i smysl pro "homemade" tak myslím není co řešit.
EDIT: Nebo mě napadlo že bys z nich mohl udělat pár řízků hodit to ven a ty řízky si hodit do boxu.
vyzera dost biedne, ale uz ju nezastrihavaj
rad by som vedel odrodu....to ze je to z hollandu mi nestaci
neverim ze to bude nejako extra silne,ale zahulit si mozes
hulenie prvej svojej vlastnorucne vypestovanej rastliny je to naj naj naj....
--------------------------------------------
Ani zbrane, ani drogy, ani alkohol nieje zly. Zle nemozu byt veci, lebo veci nic nerobia. Zly mozu byt iba ludia, ktory tie veci pouzivaju na zlo.
Jasný, je to jen první testovací pěstování. Z Holandska jsem si přivezl již hotovej výrobek, jel jsem potom v autě a na silnici jsem viděl rejnoky. Rozhodně zkusim nějaký řízky a k nim se potom budu chovat ohleduplněji. Vždyť to znáte určitě sami, radost je už když vyrostou ty charakteristický listy. Souhlas?