Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
krasne teda su....
zelam vela este vacsich rastliniek
mne sa outdoor nikdy nedaril....vzdy som mal problemy a neraz mi pole vykradli
takze......K+....ked sa nedari mne,tak doprajem ostatnym
--------------------------------------------
Ani zbrane, ani drogy, ani alkohol nieje zly. Zle nemozu byt veci, lebo veci nic nerobia. Zly mozu byt iba ludia, ktory tie veci pouzivaju na zlo.
k+na Jizni morave se kytkym dari fakt dobre mozna vam ukazu co vypestoval kamos ze seminka tak 2,5m vysoky ker a tak 4m do sirky.jestli budes scit tak smazu..
Hele nemyslis ze je raselina moc kysela ? Kytky mas moc pekny ale divim se ze ti tam nevyrostla akorat ?? HROMADA SAMCU ?? raselina mi prijde na kytky primo nevhodna...
no ona to neni priko raselina.je to proste hlina s humusem ze zahradky.do ktere je pridany pisek.takze to neni tipicka raselina.spis je to neco jako substrat pro kaktusy.
ono:ty jo..to ja si nepamatuju..:d ale slo to ven jak sem dalo takze uplne nejdriv..je to podle me nejlepsi..sice musis hlidat zacatek a litat s flaskama kvuli zime ale pokud jich nema 80 tak je to v klidu
pupiset:ano ano.dneska mi rikal ze hlavni siska ma prumer okolo 10cm..