Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a už je to tady čorky čorky a zase čorky nejhorší je že ty ču..... mi to kradou ještě nezralé a já nebudu vědět jak moji miláčci vypadají v plné kráse a co zasadit příští rok no nic jsou to nějací hlupáci když uvidíte fotky toho nic kvůli čemu to kradou tak mi dáte za pravdu ale pozor pozdější fotky jsou jen pro otrlé
ty woe takhle je spalit, každopadně vostrý, ale k+ aspoň jako utěchu... mě to taky zmrdi komplet voštipaly vod začinajich paliček, taxem tam dal hřebíky a voni ty zmrdi si na ně šlaply, ale jen je vohly, čuměl jsem na to jak idiot....nakonec jsem ty kytky polil hovnama a na všechno se vysral...ať si pochutnaj....
Ty woe ty i víš kdo ti to voštípal?? Zabít-zničit-rozervat!!
Kur*a co na to říct? Čorky sou svině, ty taky asi nejsi normal... A nebo máš hulení dost a udělat si dobré mlíčko ti nic neříká... Minimálně mastičky a léků pro nemocné co se z toho dalo udělat... Spálit to? Vždyť to jen zaneřádí ovzduší... To už dát do kompostu, udělat si dobrou hlínu na kytky do dalších let. Hlíny je přeci pořád míň... Negabčím... Pořád mi běží hlavou zda ti dát červenou nebo zelenou karmu, ale nedám žádnou. Sou věci které na tobě obdivuji, ale sou věci zza kterté bych tě proklel... Ale co tvůj boj a mi všichni bojujem svůj boj sami...
Ty woe hary................co te to popadlo...........to je snad blbej vtip ne?Ty si fakt °blazen°Takovy pěkný kytí,je mi jasný,že maš ještě zalohy,ale neni to skoda............. .Aspon,jak rikaj spol. neco s toho udelat........ nu ted uz je pozde, a taky nechapu proc sis to nevyridil s tim blbeckem,ale s kytickama,kdyz vis,kdo to byl.!!!
A mozna nejlepsi by bylo si to tam na nej nechat......................hlidat to a az by prisel znova,tak.............................. se mu pekne podivat na zoubek.
Je to v ..........,cotky skur...y!!!
no v kytky pekny ale co kdyz uz o nich nekdo vedela trhal je tak uz se toho nezbavi a stejne si dal jeste myslet ze to nikdo neotrha a pak jsou palice pred koncem pryc tak to nasere jeste vic.no kazdopadne je to SHIT.K+ za odvahu to spalit
--------------------------------------------
Ani zbrane, ani drogy, ani alkohol nieje zly. Zle nemozu byt veci, lebo veci nic nerobia. Zly mozu byt iba ludia, ktory tie veci pouzivaju na zlo.
Správnej Grower koumák by vymyslel rafinovanejší způsob, jak naložit s tak krásnýma květinkama.Osobně bych sehnal dodávku vykopal je a zasadil u známýho,kolegy,nebo jen tak třeba do lesa.V krajním případě posekal a navařil buchty pro celej G.Pokud by jsi byl ovšem strašně moc zlej zeptal by ses zkušených Growerů chemiků a kytičky bys postříkal nějakou dobrou sloučeninou, způsobijící zdravodní problémy...