Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » aut 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

aut 2005 Příspěvek č. 1

Sice s ročním spožděním,ale přesto přidávám svůj druhý, celkem zdařený outdoor .Semínka byla nejspíš z nějákého koupeného skunku,ale protože jméno neznám, považujme je za no name. Zasazeny byly do směsy koňského hnoje a původní zeminy. A hnojeny byly koňskou močkou a v závěru růstu asi půl igelitkou guana. Kytky sice byly menšího vzrůstu,ale kvalita výsledného matroše byla lepší,než některé indoory.

Old Post 22-08-2006 v 10:24 AM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Karma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% PěstitelskáKarma uživatele tooth - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

takže tady jsou fotky ( foťák byl půjčenej a bohužel jsem neodhalil,že byla vypnuta stabilizace obrazu,proto kvalita některých snímků je nízká):
1) kytka číslo 1
2)a 3) detail paldy kytky č. 2
4) a 5 ) kytka č. 1
6)já a obě moje krásky
7) a 8) a tady už je výsledek snažení

Old Post 22-08-2006 v 10:33 AM
tooth je offline   Profil uživatele tooth   Find more posts by tooth   Foto galerie člena tooth   Click here to Send tooth a Private Message   Add tooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tohle se mi fakt kotel líbí, něco mi to připomíná... už aby ta doba sklizně tady znovu byla. Nádherné palice jinak kdy jsi to sklízel? škoda, že nevíš model... Nebyla ta hnojka cítit v tom hulení? Používal jsi nějakou finálku?

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 22-08-2006 v 12:05 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo to si určitě zaslouží pořádnou dávku chvály. Ty palice vapadali tvrďácky!!!!

Old Post 22-08-2006 v 12:58 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

tu Dudušek: Minulej rok jsem do hnojiv ještě tolik neviděl,ale přesto to močka a guano stačilo.Holky byly sklizeny zhruba v půlce října.Hnojiva nebyly v hulení vůbec cítit ( poslední týden před sklizní byly samozřejmě prolívány čistou vodou ).

Old Post 22-08-2006 v 13:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-08-2022 - Out 2022 - 19 odpovědí
06-08-2018 - Out 2018 - 6 odpovědí
17-04-2016 - Out 2016... - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás