Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dávám pár foteček z balkonku - Někdy v půlce května sem dával řezivo 2xGWS, 1xA11MTF, o týden později jsem přidal 6xChronic a 2x Nebulu. Kytky jedou fajn, ale mám na balkoně milion svilušek a Spidery a likvidace je obtížná - dnes musim zlikvidovat GWS a A11 - nevypadaj dobře, u Chroniků a Nebuly ještě počkám, jak se to vyvine, každopádně listy nevypadaj dobře. Mno, uvidíme
Použil jsem substrát FLORIA smíchaný s Vermikompostem a Biosupermixem od Plagronu, dále trochu agroperlitu. Květníky jsou pouze 6l. Hnojeno B'CUZZem A+B + booster, guankalong, ale teď nehnojim a nebaví mě už ani zalejvat. Co myslíte, jak vyhladit co nejvíce spidermites a svilušek v tomto stádiu?
Zdarec, postrikej je Talstarem, je to spolehlivy, taky me je okupovali, tak jsem je trochu protrhal a postrikal a dobry, jinak redil jsem 0,4ml/1l vody, je to i tim pocasim
Dávám nějaký update. Včera v noci sem ukončil život třem slečnám (3x GWS) z důvodu dost velkého napadení sviluškama, 1xA11, 6x Chronic a 2x Nebula se zatim stále držej. Předevčírem sem vše postříkal Talstarem, dnes před focením znova, tak uvidíme, jakou to bude mít účinnost. Zatim se holkám vůbec nechce kvést, což mě znervózňuje, ale i kdyby z toho pak nic nebylo, tak mám aspoň pěkný košťata.
Čuzz lidi(snad pimp,
Tak po nějaké době zase update. Kytizz konečně kvetou, jak Chronicy, tak Nebuly, A11 se nějak nechce, navíc si myslim, že moc vitální neni, tak jí asi zkosim. Na fotkách neni vidět. Další fotky jsou z kámošova minipolíčka, dal jsem mu 7 řezů na konci května, už ani nevim co to bylo (asi Nebula), tak takhle mu to jede. Další fotky jsou pokračování Non Toxic projectu od amalky - moje chilli papričky a kozí rohy (amalka R.I.P.). No a nakonec moje šalvějka, ale asi jí ani nebudu požívat, mám jí pouze jen tak na okrasu. Tak sa majte děcka, já jdu zase workovat...
Kytizz úspěšně kvetou, ale mám bohužel vybitý baterie do foťáku, takže zítra udělám aktualizaci. Když bude v září fajn počasí, tak bude i možná co hulit
Ještě nějaké fotečky... Jinak sem zrušil kytizz A11MTF, protože se jí vůbec nechce kvést - za což sem se jí odvděčil smrtí usušením. Takže závěr je takový, že do cíle sprintuje 9 beženců Chronica, ostatním sem přistřihl křidýlka a veškerý materiál putoval do hrnců kamarádů, kteří z této byliny posléze vařili psychedelické mléko zvaný "bhang" (čti beng). Někteří slabší jedinci se poblili po nějaké době působení tohoto lektvaru (či extraktu). Já se těchto akcí naštěstí nezúčastňoval, nejsem blázen , já už sem si svoje užil v minulosti dost. Tyto hrátky přenechám jiným kámošům...
kvalitni krovi skoda tech kytek co ti napadli swilusky,jsou to sracky a nabalkone je to skoro neresitelny,mluvim ze svich letitych zkusenosti z balkonovkama.Nadruhou stranu si mozna nemusel kosit to A11,me na balkosi dozralo vzdy vse
Tak nějakej updejtek, svítíčko sluní, všichni se usmívají, život je fajn fajn fajn fajnověj, paličky rostou, je to prima, jóó chronic to budou hity tutový... Cheche, když to po sobě čtu, tak sem teda asi pěkně zhulenej Dávám tomu ještě tak měsíc a bude to zuppa
Tak opět update našich zelených kytiček, posílám nějaký foto od kámoše ze zahrádky (asi Nebulka - kvete později, ale dá to), dále nakvétajícího chronica - už parádně cukruje, dávám tomu tak odhadem ještě 14-21 dní... Vypadá to velmi pěkně, Chronic se už jako indoor ukázal jako celkem rychlej sprinter ve finále, i v outu se jeví příznivě. Počásko zatim good, tak ať to vydrží...
Opět nějakej updatek... Kvete to parádně, paldy se nafukujou a vypadá to úplně stejně jako indoorovej Chronic. Počásko zatim přeje, prostě paráda. Rád bych vyfotil makra těch větších monster, ale vzhledem k tomu, že kytky total přerostly a jsou vidět, nerad se tam ochomejtám, kór s foťákem, tak vemte zavděk s paldou tý nejmenší kytizz. Trochu sem jim ubral listů a prostříhal spodky, ale opět ne na 100% z důvodu viditelnosti. Mno, už checkujte...
Zdravim příznivce mého balkónu, jelikož se radikálně změnilo počasí k horšímu, musel jsem reagovat nějakými činy, abych ochránil moje holčiny před špatným a nepříznivým počasím. Uklidil jsem již skoro zralé holky do prostor kuchyně, kde budou ještě chvíli čekat na moje záverečné mocné rozmachy sandokanskou mačetou... Jsem velmi spokojen, je to total obsypaný pryskyřicí - holky jako z katalogu.... Zítra zkusím udělat lepší fota při lepším světle, ale i tahle nálož je dostatečným důkazem, že na balkoně při troše odvahy lze vypěstit cool model. Těšim se na konec etapy, nyní se kochejte....
Tak přeposílám ještě pár foteček celých kytek a nějaký pokusy o makro... Jinak kytizz co jsou ve 3,5 litrových květníkách jsou na tom o malilinko hůř s výnosem oproti holkám ve větších květnících 6,5 l. Trochu přerostli víc než sem chtěl, ale mám z nich radost - jsou to moc pěkný holky k nakosnutí. Mňam mňam