Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
strasna vec sa mi prihodila.mal som zasadenych 5 rastlin, 2 samce (noname) som vyhodil hned, samicu noname tiez..bola slaba. 2 dalsie som mal semena dutch passion durban poison, krasne silne kricky..ale po troch mesiacoch sa z nich vykluli samci.(((
tak som dal vyklicit dalsie.myslite ze by z toho mohlo aspon nieco byt kedze som to sadil 1.augusta?!! (1.srpna) co sa da s tym robit?
ja mam letos ze 4 kytek co jsem vsi sadil 4 samicZky. dikibohu.
zkusil bych par rizku, ty by snad do mensich bonsajich vykvest jeste mohly, vzhledem k tomu, ze do pohlavni dospelosti dospet jim trva mesic, tak by to klapnou mohlo.
ja mel taky stesti letos a¨vsechny¨byly samice.DIKYBOHU I TY SEMINKA JESTE NA UBROUSKU CO JSEM DAVAL KAMOSOVI TAKY,ALE ON TO NEUMI,PESTOVAT :JA BYCH mu rekl jak na to ale on ma svou hlavu a jemu nic nevysvetlim.mozna to nekdo znate
to máš pravdu za pokus nic nedáš,ale moc od toho asi nečekej protože je docela pozdě...možná kdyby si je nechal vyrůst a na květ by si je hodil pod lampu?!?teda jestli máš možnost dát do někam do indooru.jinak hodně zdaru