Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pani , kto bude prvy, to sa neodvazim povedat, nie este tipnut, ale najlepsi strelec ronaldinho? to by boli biedne MS potom....on je kreativny, ale typicky zakoncovatelia su tam : ševa, henry, tevez,inzaghi...atd
Ajajaj, hoši to byl mazec, World cup je prostě nepřekonatelnej, je to show jako svině
Jsem rád, že jsme tam, protože tohle zažít je prostě paráda, není větší sportovní akce a možná vůbec akce na světě, kde se schází a sleduje to tolik lidí.
Sleduju to v Anglii a je fajn si povídat o fočusu s lidmi tolika národů, hecovat se a tak. Tady jsou tím úplně zblázněný, jsem zvědavej, až bude Anglie hrát ve všední den, to se tu nejspíš všechno zastaví. Už od dvou měsíců před začátkem tady jezdí spousta aut s vlaječkama přidělanýma na auto, tématem je málokdy něco jinýho. Viděl jsem barák celej polepenej britskýma vlajkama, hustý
První zápas jsem zrovna teď sledoval doma (v Anglii), mám satelit s českejma programama a dávám si to solidně. Nějakej z dalších zápasů bych chtěl sledovat s kámošem někde v Londýně, domluvit se, zahulit a jít mezi Anglíky fandit do pubu. Těším se na další zápasy, avšak Honzy Kollera je kua škoda
Hoši, já jsem tak rád, že jsem Čech !!!