Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak ja zacnu,ja jsem sel v utery do skoly,dosel sem az ke vchodu,a az tam jsem zjistil ze neni skola pac je svatek,ale to muj prohuleny mozek nejak nezaznamenal,jeste ze nebyl zrovna nikdo doma!!To by byl vysmech :-)))))Hlavne ze pred tim vecer jsem si rikal ze nemusim do skoly :-))))))))))No jo huleni dela svoje:-))))teda jestli myslis tohle tak to tu mas.
nevim jak se mi to povedlo ale jednou jsem si dal mobil do ledničky...
měl jsem vyplé zvonění takže lednička maximálně vybrovala..našel jsem ho až jsem si šel vytahnout pivko..
pak byla double radost plznička a k našel jsem konečně tu pitomou věc
Cusky, takze Jednou sem zapomel zavrit dvere od bytu, asi po 15 minutach sem je zavrel a vydal se pryc. Vytah se rozbil takze sem sel pesky po schodech z 6. Vysel sem z panelaku a co nevidim byl tam muj pes, nejdriv sem myslel ze mam haldy ci co , ale pak sem si vzpomel ze sem zapomel zavrit dvere, tak ze mi asi utekl. Takze zase pesky do 6. patra a pak zase zpatky Ted uz pokazdy kdys prijdu domu tak dvere peclive zavru a zamknu!
Nebo sem taky v ruce drzel mobila a hledal ho po celym byte , ale to se stalo asi kazdymu
taky přispeju svoji troskou , takovy blbosti jaky tu pišete se staly určite každymu, me se to taky stalo , nic vyjmečnyho , ale tedka napišu neco co se nestalo me , proste sem byl na kalbe, a rano už jdu po ceste home a za každym tam chodi typek a na neco se každyho pta a pak přisel i ke mne a sem se s nim zakecal a zjistil jsem že celou dobu se pta lidi jestli nevideli auto s kličkama v zapalovani že zapomel kde zaparkoval a jeste k tomu zapomel kličky v aute, proste mega vypadek, fakt jsem se mu vysmal do držky a řikam jeste mi popiš to auto a ja si v nem vodjedu fakt me to dostalo kort když to byl jeste takovej pankač , mel wobrovsky ružovy čiro na hlave , fakt me to dostalo!! tak řek bych že tenhle vypadek je zatim nejlepši, no ale uvidi se tak zatial čus
čo sa mne stalo:
prišli vianoce a ja debil som sa šiel s kamošmi vyhulit . . . .
bol štedrý deň, večer som ešte riadne frčal . . . . .
prišla večera . . . .
rodinka sedela pri stole . . . .
zobral som vydličku a začal jesť kapustnicu . . . .
všetci na mňa pozerali ako na debila . . . . .
sestra zahlásila: vráť mi moju vidličku . . . . .
tak som jej ju vrátil . . . . .
dojedli sme a nasledovalo všetko ako vždy . . . . .
ráno som spomínal ako bolo včera a potom som sa zbadal:
JA SOM JEDOL KAPUSTNICU S VIDLIČKOU (SESTRINOU) NA VIANOCE . . .
ja nemam nic extra vtipneho ale moc kamos prisiel domov na obed a zacal rezancovu polievku jest vidlickou!!!
myslel si,ze su to halusky..a cudoval sa ze preco sa nevie najest!
prisiel som poobede o 15tej na skusku, ktora mala byt rano o deviatej,proste som na to zabudol. a takych by bolo,len kto si ma na to pamatat.stalo sa mi aj to,ze ked ma fizel vypocuval,tak mi najskor hovoril jeho historku,proste ako to vidi on a kym prisiel na koniec,tak uz som davno nevedel co bolo na zaciatku, tak mi to potom musel na vyse krat opakovat
este jedna taka perlicka.strasne som sa ponahlal a zabudol som si obliect nohavice,proste som vybehol v tricku a v slipoch uvedomil som si to az na bus station jak na mna ludia cumeli,tak som bezal domov a pred dverami som si uvedomil ze kluce od bytu mam vlastne v tych gacoch,proste parada.samozrejme som nic nestihol
ja som sa raz zabudol prezut z papuci do topanok ked som isiel zo skoly a ked som dosiel domov zistil som ze nie som prezuty a ze tasku som si zabudol v autobuse ale aj tak ma najviac nasralo ze na druhy den som zistil ze som si zabudol zobrat mikinu z lavicky kde som sedel pri cakani busu mlieko cez skolu od vtedy nie...
Ja mam neco co se asi jen tak nekomu nestalo.
Jednou sem si byl takhle u babky, prisel sem zrovna zkourenej na hadry. Mohlo bejt tak pet odpoledne, sednul sem si teda k televizi a koukal sem na ni. Celkem mi ten cas utikal tak se tak koukam na tu televizi a rikam si, to je naky divny.
Asi v pul sesty sem se probral a zjistil sem ze se uz prez hodinu koukam na vyplou televizi. Docela me zamrazilo jak sem to moh vydrzet, ale asi ten soukromej film v my hlave byl lepsi. :-)
no ja sem vyjimecne zahulil pred skolou a nemohl sem najit tridu.. nastesti sem ji nasel a kdzy zacla hodina a uca se me ptala a jasi nic nemohl vybavit a tak sem vykoktal ze me boli hlava a vzala to mozna ale vedela ze sem hulil
Mam jeden brutální zážitek:To jdu takhle na hadry domů-zhulenej jak prase a přijdu domů s očima červenejma jak krev-no znáte to.V tom mi otevře máti-divně na mě kouká a zeptá se mi od čeho že to mam tak rudý oči.Já sem neváhal a řek sem první věc co mě napadla:"Byl jsem v bazénu,to mam od toho chloru".Máti nato bezmyšlenkovitě:"Ale jaktože nemáš mokrý vlasy???"A já na to:"No víš mami,ona v tom bazénu nebyla voda:-))))"Docela doooost brutální příběh-doma sem s tim sklidil ohromnej úspěch
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
mobil
byl sem zhulenej. rikal sem si ze zavolam kamosovi ze se trochu zpoozdim...
zazvonil mi mobil. ja zvedl a rikal sem kamosovi ze sem mu zrovna chtel zavolat a on na to: ty zkourence dyt si me prozvanel a ja ti to tipnul.. takze sem asi volal a nejak si to nepamatuju.(ten vecer sem vymenoval nejaky kytky a stim typkem sme meli brutalni model-smal sem se este dve hodiny potom. a s kamosem sme se sesli na ípáku (i.p.pavlova) a ja sem rikal hele domy a strasnew sem se smal.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!