Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky na to myslivam,bylo by to idealni,ale budme radi,ze tady u nas lze pestit celkem bez obtizi,kdyz se to alspon trochu taji....A spalit speka muzes taky skoro vsude... Aspon neco!
neviem neviem...ale mne sa zda ze v holandsku tiez nemozete pestovat kde chcete....mozno je to blbost ale v holandsku je trava dekriminalizovana a nie legalizovana
Tak v holandsku to maj prej blbi rikaj holandani, za 1. je tma desne draha puda takze si nikdo nemuze malovat plany na zadnou velkou zahradu prej co si muze holandan poridit unas tak tam iddiby byl sebe pohadkove bophatejsi tka si nekoupi a za 2. prej maj povolenejch max 5 kytek a za vic sou naky kurevsky tresty a kurevsky hodne se to hlida.
tak me to teda nenapadlo ani jednou docela zvlastni spis cekam az to pude tady nedokazu si prdstavit ze bych tady vsechno nechal a sem nekam do pí.....
stěhování?? nevim, nevim... sice už sem o tom párkrát přemejšlel, ale u nás to taky nemáme zas tak špatný, rozhodně se jednoho dne do Holandu mrknu.. a taky ještě musim navštívit Jamajku
Uvazovali - s pritelkyni - a dopadlo to tak, ze jsme v Amstru probydleli fin. rezervy, aniz bychom nasli CZ kontakt, ktery by nam poradil, co a jak v zacatcich- btw Squat "Ceska hospoda", na ktery zde kdosi upozornoval v threadu o Holandsku, uz zbourali v ramci rekonstrukce prostoru kolem nadrazi... Takze dnes vecer sedame do busu za posledni prachy a domu..:-/. V kazdem pripade to vsak byl moc pekne prozity tyden - byt na ceske pomery ukrutne drahy..:-/.
Vlastne ked som sa nad tym zamyslel, tak som vlastne prisiel nato, ze sa nechcem odstahovat kvoli tomu, ze u nas je MJ nelegalna, skor ma stve, v akej diere zijem , avsak ak sa raz predsa odstahujem, tak u mna bude hrat velku rolu legalnost/nelegalnost MJ v danej krajine...
Proste by som raz chcel zit v dome, s vlastnou zahradkou, a tam nejakych krasnych 5 - 10 rastlin, a to vsetko s vedomim, ze sa mi naozaj nic nemoze stat...
Moze byt nieco krajsie ?
ani na slovensku to neni take strasne...fuckt by mi stacil vlastny rod. dom so zahradkou... a mensim sklenickom....alebo aj byt.. kde by som mohol mat eko GrowBox bez toho aby som to musel tajit pred mati... a fotrikom...ale do holandska sa xem ist pozret urcite..a aj na jamajku by som xel... d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Holandskem by si člověk zas tak moc nepomohl. Snad jedině, že když tam přijde člověk do kafáče v kravatě a dá si špázlíka, tak není hned středem pozornosti. Zkuste přijít v obleku do českýho huličskýho klubu a budete tam svítit. Ale produktivní věk prožiju doufám v čechách, pokud mě osud nezavane do nějaké méně svobodné země (v Evropě téměř všechny o USA ani nemluvím).
Ale takový důchod na Jamajce by nemusel být špatný. Jenom škoda, že je tam tak vysoká kriminalita. Usnout tam na pláži přes noc je prý minimálně o všechny prachy, když né o život.
Hned bych šel žít do Holand....hezky tam vidělát jako týpek za pultem v nějakym cofí šopu...proč ne,že jo??
ale zase proč jo...sem hrdý na to,že jsem Čech....hulit můžu i tady..i když ne v každý hospodě...a hlavně mě sere to,že tenhle stát je zkurveně zkorumpovanej a ČEŠI jsou prodejný mrdky....jinak sem na to fakt HRDEJ
P.S.
omlouvám se za nevhodné užití výrazů...ale emoce sou emoce