Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky je mam venku na balkone myslim ze by si meli trochu zvykat
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
Zdarec, ja mam kytky venku, ale kdyz hlasej v pocasi ze se muzou ojedinele vyskytnout prizemni mraziky, tak je prikrejvam igelitkama na noc.
Na to pozor, ted v kvetnu jeste budou....
"You smoke herb in Zimbabwe? "Yeh, One night we go to a soldier place and a guerilla call out to me and give me a touch of something... and that was it. No wonder they won the war! Tell ya boy, dem mon smoke some god herb mon! Dem tell me they smoke that herb and feel brave. Them tell me it make them... invisible."
Ja je mam taky na balkone,akorat je mam jeste ve stinu diky prudkym slunecnim paprskum..Zacali se mi palit tak at si holky ve stinu na to pomalu zvykaji...
Rory:JJ,taky mam 4 kytky a sekly se mi..... Jednu sem dal pryc a vubec nemnela koreny tak sem si rek ze koupim Stimulax 2 a pridam to do zalivky tak schvalne co to udela
Mám kytky benku v okapu (v květníku) a to už od 4. dne pěstování. Vůbec se nebojim, naopak, kytky, co už byly vevnitř drobet vyrostlý sem musel navazovat kvůli tenkýmu stonku a tu, kterou jsem nenavazoval (byla menší) je teď nejhezčí a při 12 dnu pěstění má celkem 10 lístečků mám děsnou radost
2 Shiva: což jako když je dam zpátky za okno tak zas povyrostou, ale venku jak přes noc maji studenej odchov tak se jim prostě přes den nechce nic dělat, jako nehynou to ne jen se prostě kously a sou kouslý..... kořeny sem nezkoumal to zas nevim...no aspon to nebudou koštata, když už nic jinýho