Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek groweři, před blížící se sezonou jsem vymýšlel různé vychytávky jak a v čem pěstovat trávu. Našel jsem jedno dobré místo na starym baráku, je to dva metry od země, a slunce tam je celej den. Ale kýblů moc nemam, ale napadlo mě to dát do KRABIC, protože ty se daj sehnat vždycky, a jsou velký.
Kdyby se do těch krabic dal zevnitř igelit, po stěnách, a na to hlína , tak by se ta krabice neměla rozpadnout ne? Co na to říkáte? Docela by jsem to chtěl letos zkusit, ale rád se poradím s ostatníma.
Mějte se, Čus.
Původní příspěvek od Super Skunk A hrachy na nějaké pořádné květináče nemáš ? V tomto threadu to Obel // taky dával do pytlů, sic do země, ale na střechu to můžeš taky dát.
No rozhodně by jsem nějaký peníze na ty květináče sehnal,ale přeci jenom obyč 10 L kýbl stojí minimálně 40 kč, a to semi zdá docela dost. A ty krabice mají větší oběm jak 10L a jsou hranatý,takže by jsme jich na tu plochu dal víc, čily vyšší výnos.
No asi nějaký kýble koupym, ale s tima krabicema to taky zkusim.
Do té krabice bych to nedal ani za nic-po pár deštích ti to začne hnít i s kořeny, i kdyby to bylo sebelíp utěsněný...Já to mám odzkoušený-věř mi. Lepší sou fakt ty kýble nebo vědra,ale kýble jsou stejně BEST,protože je můžeš mrsknout i na strom...
no ja bych to do krabice nedal stejne budes potrebovat igelit ktery taky budes muset zaplatit hafo izolepy to ja sem to poresil jinak mam 15 kvetinacu o obemu25l a uplne zadarmo
jestli se ti nechce investovat do nějaký nádoby, tak ten pytel s hlínou stačí. Nebo ztloukni pár desek, nebo prken a udělej si truhlík.
Samotná kartonová krabice se rozmočí...
zd@reC ...ja bych to krabic taky nedával, jak bylo správně napsáno,po pár deštích to začne hnít a pak se celá kraBicA rozpadne...podle mě je nej dřevěnej truhel, textilní pytel či vychytanej kýbl...
lidi a co takhle dát do tý krabice igelit, třeba ho ohnout na půl at je tlustčí, a vystlat jím vnitřek? igelit má doma snad každej, je za hubičku a pro krabice si dojdete do nejbližšího obchodu.. dají vám je rádi a za zadarmo,- .. jde o to to zkusit, nebudem se přece bránit novým metodám
a jděte se zkuřit ... hOj
Oujes® Škola Forever
Vidím že ty si víc v piči než já,
a přitom ja sem úplně v piči
Pokud chceš ušetřit sežeň si spíš lísky, myslim tim bedýnky ze slabejch prkýnek. Ty by snad mohli vydržet.
Jinak bych postupoval stejně, jako u kýblů, do igelitu bych udělal díry, aby mohla přebytečná voda odtékat a na dno pro udržení nějaký tý vody bych dal podmisku pod květináče, anebo by mohli dobře posloužit uříznutý dna od petlahví.
Hmm. Podle mě nebudeš s výsledkem spokojen. Raději vysaď pořádný outdoor, nebo si stloukej skříň. Když to budeš hnojit a zalévat Bůhví co se s tou krabicí stane. Já bych do toho nešel, připadá mi to jako zbytečný risk.
krabice jsou chujovina- yes že se rozpadnou.já bych doporučil kdo nemá koruny na pořádný květináče at si zajde do jídelny nebo kde je velká spotřeba surovin a určitě vás obdarujou kýblema od kečupu atd.-jen bych radil udělat pár malých direk kdybys přestřelil při zálévání,at to neschnije no a přinejhoršim přímo do země.a na předpěstování v každym zahradnictví maj i sadbovače-vyhazujou je tak bud se zeptat nebo čekovat až budou vyhazovat.