Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle je můj zbrusu nový box. ještě není dokončený čeká ho ještě hodně vylepšování. obohacování o co2,zvlhčovač,chlazení
----------------------------tady jsou fota--------------------------------------
Taková chytrá otázka, včem je aeroponie lepší než ostatní slyly pěstování?
Jo a zajímalo by mě, jak to plánuješ do budoucna? Dyť jestli tam budeš mít předvídatelnej kotel kořenů, tak se ta stříkající voda přece nedostane ke všem kořenům, což by způsobovalo jejich usychání a tak mě napadá že to máš docela nevychytaný............
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 10-04-2006 v 21:50 PM
Zdarec vypada to zajimavje, ale jak psal Mr.Figaro že to neprostřikne všude.Proto vic trysek.
Kolik máš na dně vody?Typoju tak 4L to je málo.Kytky vypiji třeba 7L deně!!! To se stoho oprcáš pořád to dolívat a to nemluvím o lítaní pH.
to santusvorisek:
Je jasny ze na zacatku nevypijou 7l vody . . . . Ale myslim ze v pokrocilejsi fazi kvetu je to mozne (v zavislosti na velikosti kytky a sisek ) . .
Dost to zalezi od podminek ;-) . . . takze myslim ze blbost to urcite neni . . .
btw: je to muj nazor nejedu hydro ale soil - takze uvazuju podle toho co sem videl a cetl . . . .
Ale myslim ze to ta jedna triska urcite neutahne-chtelo by jich to vic ;-)
GLandHF
pyroman1: aeroponie s u ltrazvukovou zvlhčovačkou se tu někde řešila a nebyli na to kladný názory.Asi nevětši problém je že se ti bude moc zasrávat membrána od hnojiv.
Sám to chcu zkusit jestli je to vůbec realný.