Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko,
tehle rok sem se rozhod, že trochu zainvestuju do orig. semen.
Pojedu tyto modely: Nigerian Nightmare od Reeferman seeds Senor garcia od Reeferman seeds Sadhu od Mandala seeds Nevilles Haze hybrid four pack od Female seeds (feminized) South africa duban poison x skunk1 od Sam the skunkman Shaman od Dutch passion Power plant od Dutch passion Passion1 od Dutch passion Swazi skunk, Early girl, Durban poison, Hollands hoop, Pure power plant - vše od Nirvany
dál pak modely u kterejch nejde přesně určit rodiče tzn. co se mi oprcaly a nevim co s čim.
nemam moc času, tak toho tady pro začátek moc nebude, ale budu se snažit doplňovat aktualni info.
jako první jsem dal klíčit: 2x Nigeria nightmare
1x Sadhu
3x Durban poison
vyklíčily všechny, rostou taky všechny.Zatim je mam v inkubátoru, ale až se udělá hezky a nebude v noci taková zima, tak je pošlu ven.
Trochu se vytahujou, asi maji málo světla, chtěl sem tam dát stínítko co jsem používal minulej rok, ale nevim kde je a nový asi vyrábět nebudu...uvidim.
Svítim na ně 15W coolwhite trubicí(delší se mi nevejde) s 20w tlumivkou.Když to nebude tačit, tak doplnim 1 nebo 2 23w úsporky.
zdar, bylo by prosím nějaké bližší info o těch "méně známých" modelech??? promin asi sem moc amatér ale modely co si psal na zařátek seznamu neznam ani z doslechu....(jestli máš matkárnu tak je tam určitě dej, protože se ti v jeslích dveře netrhnou :-)
jinač jestli stojíš o radu tak, když ty kyti budou opravdu hodně vytáhlý tak je prostě zasyp zeminou, vyděl sem i to že když se táhly tak je kámoš zasypal až kousek (2cm) pod děložní lístky a ty kyti to vzaly uplně v poho....
to Storm: píšeš, že používaš Polyversum. S jedným členom som sa o tom bavil a vravel, že sa nedá zohnať. Dá sa momentálne kúpiť alebo ho máš z minulého roka?
jj mate pravdu, vim o tom, že světlo moc vysoko, ale je problematický s nim hýbat.spíš přidam světelnej výkon a stínidlo.
2Minigrow:neni to cistej nevilles haze, ale hybrid.Nevim s čim, ale píšou, že se hodí na venek, tak sem to chtel zkusit.Je od Female seeds.
2Rory: Nigeria nightmare je extrémní sativa s mimořádnou potencí.Ověřená např.členem DDT, prý jedna z nejsilnějších venkovních záležitostí co okusil.
Senor garcia je trippy sativa, vzal sem ji napul s kamosem, on indoor ja out, tak uvidime.Taky sem o nem neslysel, ale zaujal me nazev.O Sadhu nic nevim, dostal sem 5seeds jako freebie za objedavku nad 100euro
Jo když napřijde hora k mohamedovi, tak musí mohamed do lesa, nebo jak se to řiká a tak když neni možný posunout světlo, tak vždycky můžeš podložit kytky hocčim co je přiblíží (nějaká 100krát přelouskaná knížka Pokud to vyřešíš zvýšenim výkonu a stínítkem, tak už asi neni co řešit. Prostě zlom vaz
Ahoj Storm, tak mas peknucky vyber na tento rok. Prajem ti nech ti vsetko dozreje, nemas corky a nic ti nesplesnivie a mas co najviac samic.
Nigerian Nightmare je naozaj silne pokourenicko. Netreba to s nim prehanat. Vsetci moji znami mali pred nim respekt a cisty NN som prave koli vyssie spominanym dovodom skoro nikdy nefajcil cisty.
Storm- mas sa na co tesit ak budes sklizet ten nn
K+
tak takhle vypadají dneska.jak sem očekával, přestaly se vytahovat a začaly normálně růst a větvit se.jestli bude hezky, tak už je mrsknu ven.seha sem si igelitovej pytel 2x1,8x1,8m, tak natluču 4 kůly a zezačátku ho budu používat jako fóliák.Minulej rok se to ovědčilo.udělal jsem pokus minulej rok.ve stejnou dobu sem vysadil stejně starý kytky částečně pod igelit a volně.Ty volně kvůli zimě nejely, ale ty pod igelitem šly dobře.V půlce května měly metr.tenhle rok to asi bude horší, protože je docela zima
Storm, asi mas vysoko tu trubku. Ja mam Osram Fluora 77 18w, ta je sice lepsia, no ma zas nizsiu svietivost a na trochu doplnenie lumenov usporku warm white 23w a mam rastlinky zavalite a o dost menej sa mi tahaju. Na jednej mam 4 poschidia na vertikalnu dlzku as 5 mm, tak si to preratajte to je cca 1 mm medzi kazdym poschodim listy su naozaj obrovske a tmavo zelene, TAS(green,late)x GG3 je naozaj obravsky hoch s velkymi listkami, dokonva este vitalnejsi ako erdbeer, ale to sa dalo cakat
Inak tie seeds nigerianu maju o dost iny tvar ako moje, pise to aj preto,ze tento tvar sa zachoval aj do dalej generacie. Moje nigeriany mali a aj maju dost charakteristicky tvar, naozaj iny hned by si ich spoznal, hmmm
Ahoj
to storm: mas slusny vyber.. som zvedavy najma na nocnu moru
troska povytiahnute, ale to sa spravi drzim palec a som zvedavy na vysledok! k+ leti k tebe...
fotky jsou z 25. dubna (vysazení předpěstovaejch sazenic) ani byste nepoznali, že se vytahovaly
kytkám se daří dobře,přidal jsem ještě tak 10 kytek, ale ještě jsem nenafotil.tenhle víkend je nafotim a někdy v průběhu tejdne je sem hodim.teď maj největší tak kolem 80cm
největší Sadhu je vpravo,vlevo jsou 3 x DP a uprostřed 2 x Nigeria N , aspoň doufam, že je to tak.