Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel bych se na neco zeptat...nikde jsem to tu nenasel.moc peclive jsem sice nehledal,protoze to chvata chci zeptat nekoho,kdo ma zkusenost s objednavkou semen pres nirvanu pomoci bankovniho prevodu. pri placeni bankovnim prevodem se pri prevodu jim musi poslat i ''order number''.jak to cislo ji mam poslat?
Napis to do specifikacii prevodu (details of payment)
To asi vies ze si za prevod banka vypyta cca. 500,-? Pritom vnutrostatny prevod je cca. 5,- Nezda sa aj vam ze je to oj.b na entu?
Ako to riesite vy?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Hele, na bankovní převod se vyser, pošli jim tam doporučeně chechtáky v obálce a hotovka. Podle mě je to nej řešení (díky Tetrine )... Dneska mi od Nirvany přišel šroubovák, tak mám radost jak malý děcko! Peace!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Jj doporucuju tou obalkou,ale chce to poslat jako ceninnu,v net objednavce
zaskrtni ze to posles postou,a az ti poslou pootvrzeni objednavky tak posly many
4Wokap:sroubovak sem dostal pred mesicem
ja som prezmenu objednaval z dutch-seeds.com nejake top semena.Eura som dal pekne do obalky,poslal...a nic.Poslal som to 13.3. a je 26.nic mi nedoslo. Ani mi nenapisali na mail,ci to uz poslali. Neviete,vcom by mohol byt problem?
To samí se stalo kamosovi posílal many do UK/seedbutique/,ale neposlal
to jako ceninu,a many v pici,chce to nechat pojistit/90kc/
2weider:jestli ti neposlali mail tak se stim rozluc
to ganja-steve: Normalne posli v obalke cash (papirovy) na ich adresu a je to..chce to zamaskovvat, ako bolo spomenute cd obal je ok.
to weider: ake eura si posielal? ked mince tak to je hned jasne
ked papierove tak to by malo dojst..ale v kazdom pripade by to malo byt zamaskovane aby sa cash nedal vidiet cez obalku..
dal som tu bublinkovu obalku.Do nej vyplneny formular a 10+10+5eur papierove a 2eura mincu. Nekupovali ste uz niekto prosim vas od toho dutch?...ci su vobec seriozny
Nejlepší money do obálky a poslat.I když ti nepošlou mail,nezoufej a čekej.Jednou mi přišli až za měsíc a pak za 6 dní,takže maj docela rozptyl.Ale na 95 prct to příde.
yo,. nazdareq
ked tu uz taq riesite nirvanu mama otazku:
objednal som semena, vsetko v poho poslal som kesh,.
1.4 mi dosiel mail ze je vsekto OK. a ze expeduju semena, a do dnes ni... co s tym je???
Za jaq dlho to doshlo va, je to len normalne poslane (neexpresne)