Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
34 šesti kil...k tomu mega, hustě vyšlechtenejch kytek....navic to videt na vlastni oci a pocitit na vlastni kůži...a už se z toho v životě nevytřískám... zavidim Vam to! nadhera, aspon jednou za ten muj posranej zivot chci zazit podobnej vejlet do podobny tovarny!
Cau chlapi musim rict ze ze clanku jsem velice nadsen vubec jsem nevedel ze neco takoveho je ja spis pestuju venek a takhle, ale po predcteni clanku bych mozna do budoucna i neco takoveho zkusil necham to na fantazii
Pěkný spetřní...
Docela mne zaujala výroba bubble haše
Famózní odrůdky a jde vidět, že to mají velmi dobře promyšlený.
Jako regály z lehkých stavebnic se spoustou možností jak je složit dle vlastní potřeby... prostě jim závidím...
to u nás máme teda velmi těžký podmínky..
a ten týpek, co si balil jointy bez koncovny nebo-li filtru, mě mile
překvapil... člověk mýho gusta, když už, tak si pořádně vychutnat, co si ubalím
každopádně fotek moc není, ikdyž docela vás chápu, jestli ste dostali takové modely jak během pobytu, tak po zbytek výletu, ste měli na čem si pochutnat..... takže je mi jasný, že ste trošku zapoměli na foťák... hmm?
zdar fakt super mě teda nejvíc zaujal aqaponie to tam jako nedává žádný hnojky jo všechno pro kytky vyprodukujou ty ryby jo a čerpadlo honí tu vodu ke kytkám pořád nebo v intervalech??aco voda z aqarka od želv krásných který mám a že vodu dokážou zhodnotit!!?? a maj nato nějakej spešl model nebo to ustojjej všechny kytky?? a co v kwětu maj dost P?? a vodu nemusíš měnit jo jen se dolejvá??a s jakym PH? zkoušel totu něgdo děvčata??
Totálně mě dostala ta Aquaponie!!Zajímalo by mě, jak to dopracovali, přecejenom už je to 5 let od toho reportu.Kdo ste to nečetl, tak si to přečtěte, nebudu to tu přeřikávat, jak to je v reportu napsaný.
Jako mazec hosi....Ten Steve to je maser. Nevite nahodou co dela ted, kdyz uz ve Svicarsku nemuze growerit?? Teda aspon legalne....Jinak foto a zazitky super. Jak ste ho vlastne poznali??
Chtel jsem se jeste zeptat jakej efekt ma te ravegace?? Chapu ze se zpetne kiti prepne na fazi rustu, ale nechapu k cemu je to dobre...
to Carlos: kdyby to slo dal bych ti karmu, takhle ji mas jen u me (takovou soukromou)
Revegace: nie som expert, ale myslim, ze poo tom ako skrizis nejaky model co mas, s klonom co mas...vznikne rastlina ktoru musis nechat dokvitnut, zozat a skosntatovat jej plusy a minusy..a potom pokial je dobra bud pomocou revegace narobis dalsie klony, pripadne dalej nakrizis dane klony s nejakym inym modelom, az kym nedosiahnes pozadovany vysledok....
skusal som to par krat...rastlinka po prepnuti na 24/0 bola tyzden v soku....potom zacala rast, najskor zmutovane listy....a potom pekne nove vyhonky....klony sa zakorenili skor...ale neviem ci to bolo modelom, alebo technikou?!
Asi tolko, viem o revegetaci:-))
Inak, legalizacia vo Swjaci nie je myslim, je to skor ako dekriminalizacia, ale platna hlavne pre domacich, my ako cudzinci sme mali problem zohnat travu v Zurrichu...len od cernochoc pri jazere:-)))