Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chi se zeptat zakladam bubler na 12litru pod 70W
a tak mam vzduchovadlo s akvarka a dneska sem si koupil vzduchovaci kámen napojim hadičku a zapnu a zadne bublinky počkam 5minut a bublinky nic .......
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
tenhle kaminek mi je povědomej.... koupil jsem (asi)podobnej a vim že má větší odpor vzduchu....mel jsem ho zapojenej na rozdvojce s jinym kaminkem a tenhle vybec nefoukal. když jsem ho dal samostatne na přívod tak foukal ale mam silny vduchovadlo... takže rada vyměn ho nebo pořid pořádnej moturek.
Sick:zitra zajdu do akvaristyky a kupim tam nejaky kaminek mam to na 12l bubler nebo mam dat spiše 9litrovy na 70W nebo poradte mi mám dat 12-9 litru na 70W nebo mene
hnojky chci zatim Wuxal Super nakvet OBM
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Myslim si, ze tech 12 je lepsi volba - vic mista pro korinky,ale s bublerem nemam zkusenosti.
A ten kaminek teda aspon co vim je nejlepsi z myslim brezoveho dreva - dela jemnoucke bublinky ale zas nevim,jestli ti ta tvoje pumpa to drevo protlaci. Proste si kup treba takovy ten modry kaminek co stoji par korun. je velky asi jako kulicka hroznoveho vina, myslim, ze by to mohlo stacit