Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
volil bych ty 6ti litrovy kvetniky, uz jen kvuli tomu ze sou z lepsiho materialu, tolik se neprohybaj a maj okraje - > lepsi manipulace. a myslim ze s drenazi sou na tom taky lip. Keep Growin'
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Dobrej upgrade, 600W rulezz. To RVK 125 je na 600W pěkně podladěný, na 400W ještě v poho, ale 600W si myslim, že je na tenhle ventík už hodně velká watáž. Zvlhčovačka nebude? Držim palec a budu sledovat.
EDIT: Ty květníky bych volil podle toho, kdy chceš přepnout. Pokud přepneš za týden, tak tyhle stačej na malej SOG, pokud to necháš trochu větvit, tak větší by byly samozřejmě lepší. Myslím, že tyhle stačej. Co chceš jet? Malej SOG?
OT - Chechee, ve vtipech mě pobavilo video s hošíkem, který se málem připochcal při naší "malé hře". Dobrý odkazy kémo
TURBOEDIT: Já sem si nevšiml, že ten ventík je L1, ale myslel sem automaticky A1 - je rozšířenější - sorry, sem přehlídl písmeno a je to hned o 125m3 víc . Tak to bude v poho...
čest chlape to šestikilo je sice silné ale vubec to nevadí pokud to maš dobře odvetranane alespon budou veci palice. a věčí ůroda, pokud človek má malý prostor tak na metr může dát aji 1000W a to pak je ůroda. ale to pak rači vysavač na odtah. Ale to pak řači hydro a pořádně ofukávat, at se stíhá dostávat voda a živiny až na vrcholky rostlin.
2 puljec>zvyseni wataze je vzdy krok dopredu no koukam ze to mas krasne vychtytany (ten growbox na malym pestitely totalni maso) no tak at ti preje a budu to sledovat
2puljec>takhle stejne mi to zacinalo. nestrikas na to vodu?jak vysoko mas lampu nad vrsky? (600W bych dal na ten rust krapet vise)
hele nesprejuj to pri svetle vodou je to jedna z moznosti u mne. vodu az po zhasnuti a vahou kvetinacu se presvedcuj ze substrat opravdu proschl nez tam nalejes dalsi zalivku a zkontroluj esli nemas ucpany dirky dole v kvetinaci na odtok, taky jestli mas moznost nekde videt jakou barvu maj korinky a pro jistotu bych dal lehce kor. stimulatoru (k+nemusis )
2puljec>ja bych to pouzil ale jestli mas korinky krasne bile tak to bude problem jinde a s tim phytakem by to mohlo (ale zas pri 400MH by to problem bejt ani nemel)takze klasicky jako ja u mne nevim cim to je ale snad se to zlepsi
Cau kamo, dofam, ze se ti holky vzpamatujou a bude to minimalne tak uspesne jako minuly grow! Musime se uz konecne domluvit a vyzkouset ty nase sklizne! Furt si nechavam rezervu at mi neco zbyde i pro tebe!
Ale kazdopadne to ted urcite bude vetsi narez kdyz uz mas takovehle misto!
Cauec, tak klecka to konecne dneska dodal i mne! Takze konecne muze zacit to spravne pesteni, co? ani na tolik nevysla, cekal jsem, ze bude drazsi. Sem zvedavy, jak se ti osvedci a kdyztak si ji poridim taky!
Cus cus, kurva to bude prales! Vypada to zatim fakt moc pekne a dokažu si představit jak to bude vypadat u konce máme to celkem dost podobny... a do jakejch si to dal teda nakonec kvetinacu? 15x15? A 25ks? ja jich tam dal nakonec jen 15 do kvetinacu 25x25, tak uvidime co z toho vyroste, pri kolika cm planujes prepnout?? Uf, sakra, to bude leto samo taky K+!
23
Naposledy upravil indicky-konopi 25-02-2006 v 12:56 PM
14cm a prepnul si je? neni to nejak malo?? Ja si dovolim tvrdit, že jo...chronic se vetvi sam od sebe a o super skunku ani nemluvim, takze to tipuju na 25malejch bonzaji...tudis na mensi prales
Původní příspěvek od puljec nerekl bych ze je to ufo male !! je to model 125E2-L1 - 325m3/h... bude stacit... nemusel bych ani ted voukat na 400w a mel bych teplotu do 27 oC.
zvlhcovacku neresim .. mam vhlkost okolo 80%. kazdopadne ufidime.
edit: jj taky jak jsem ho kupoval tak jsem neveril ze ma vyssi vykon
jinak jsem se nechal insipovat timto boxem tam je 250m3: http://mladypestitel.cz/growboxst.htm
No koukam jsem na ty stranky a ta cena je teda fakt husta...