Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednou mě tak napadlo jak by asi vláda chtěla bojovat s marihuanou když by rostla naprosto všude? vzít jakékoliv semínka (jedinou podmínkou je že musí zhulovat) a rozházet je uplně všude, klidně i uprostřed města před fízlárnu
sice bysme pak museli oželet nehorázně naprcané paliczky (nebo před květem shánět brigádníky na likvidaci samců ), ale rozhodně by to bylo zajímavé...
možnost #1: armáda by vyjela do polí škubat kytky
možnost #2: pravděpodobnější, protože škubání by neměl kdo financovat všude by byla spousta divokého konopí které by nikomu nepatřilo a zároveň by k němu měli přístup všichni
je to jenom blbej nápad, ale aspoň za představu rozhodně stojí, nemyslíte?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Ty ses genius... !!!
Ja (ano skutecne ja) sem uz uvazoval ze bych si okoli sveho baraku atd trochu "vyzdobil" a zkulturnil okoli aspon tim technickym konopim (rybarstvi, 500g semen za 30kc)...
Doufam ze se tento thread rozjede.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
sadit techniku by ale nemělo smysl, taky mě to napadlo... vedle baráku máme krásny rozestavěný flek, nehorázně zarostlý, tak si říkám jaká by to byla šou až by štuby přijely rvát kytky
# SpudGuns # OUT07?? #
Proč trhat samce. To by si musel každej rok wosazovat znova
Jinak chci letos rozjet technokou a prostě všema semena co jsem našel celí široký okolí ať to máme zakonopení. Ať si to klidně nezhuloje, když mi doma poroste jinej materiálek
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
*pozn1: nikdy se nepodaří vyrvat všechny samce
*pozn2: proč sadit techniku když nekoliduje se zákonem? zbytečná práce. tady jde o to aby k marihuaně měli přístuop všichni, zároveň nepatřila nikomu a není možné postihovat člověka že si natrhal květy kytky která roste sama a divoce
# SpudGuns # OUT07?? #
Už se o tom psalo - IMHO techniku né způsobila by degeneraci genetiky pro příští roky! To spíš si pak vyrazit na procházku s kvalitňím samcem ať to všechno opýlí.
super! a vsichni co nemaj skrin to budou mit voprcany technikou! jupiii! jak by to dopadlo? jelikoz dnes kazdej skolak od 12ti let vi jak to vypada tak by to bylo vsude voskubany mesic pred kvetem. get back to the ground