Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau lidi potreboval bych pomoct s vyberem OUTmodelu pro rok 2006, mam 30-40Euro takze se pohybujte v teto "rozumne" cenove kategorii, na seedbance si nijak nezakladam
Uvazujte zhruba tyto vlastnosti-vynos,aktivni zhulenost,konzistence palicek,vune,chut
muj typ-> SHAMAN z Dutch Passion (kdo ma s Shamanem zkusenost necht napise - je o nem hrozne malo inf. i na overgrow atd..)
dikz
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Early Misty-sklizen na prelomu zari/rijen,pul kila z kytky,velky paldy,roste to skoro samo teda za vydatny podpory slepicaku,vyborna chut a High.
Pristi rok nesmi na zahradce chybet.Je to od Nirvany,ale semena jsem kupoval osobne ve Vidni v Hanfsamen
Proc se to vzdycky na groweru musi zvrtnout na nic nerikajici diskuzi typu "vysteku"
nechapu proc novacci si nahani rate poctu prispevku na tematech kde i zkuseni groweri tapou (mnozi si ani neprectou o cem je vubec tema)
=>proto kdo tu chce psat piste prispevky typu MELIR
dekuji
Měl jsem křížence s Matanuska ThunderFuck. Jede to samo, samo větví, odolný jak prase, sklizeno v půlce října při mrazech, který to taky ustálo v poho...
Na kytku jsem šíleně sral, ale přesto překvapila, hlavně odolností a rychlostí. Měl jsem A11xMTF a to je ve skříni hotový za 48 dní!