Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau matko291 jo jo par rad na pachac mam z groweru a zbytek improvizace kuli jsme to z kamosem je to prubezny pachac prumer 125 a je to cele z plast. trubek na odpady.trubky jsu ruzne prumery od 40mm az po 250m ja mam stred 125mm provrtan 4 vr.zazadkovano.druha trubka 150mm opet provrtano mezi tim uhli a to cele v trubka 250mm.dost pracna vyroba ale funguje bezvadne .na spoje jsem pouzil tavnou pistol na plastove ticinky.myslim ze z pachacem by si poradil dobre i sikovny klempir uz mam doma derovany plech dam vedet jak to dopadlo.
cest mas to hezky hlavne ten mazar se mi zamlouva..ale zajimalo by me proc pacjovej filtr kdyz mas odvod do komina??a co jak se bude cistit komin??nepujde to do growroomu :-)
cau mam vyzkousene ze pred destem ten smrad klesa a je citit po cele ulici takze jistota ,a komin je po starem kotli na tuha paliva a topim plynem ten ma komin jinde .
Zdarek všici ! Je to pekne to jo ale sikly by se ti jeste nejaky ty Foto a chci se zeptat kaj by se dali sehnat take hodiny a jak je to zapojene ?? jen preruseni faze nebo oc ??? Dikes
tak ty hodiny janca ostrava 450kc nebo jaky koliv sklad ci prodejna elektro materialu napr tipa opava 650kc.elektriku mi dela kamos tak se zeptam dam vedet.ptej se na spinaci hodiny deni.
Čus,stykač chodí asi tak jako relátko. Malym proudem spínáš velkej proud,nebo několik. Přes kontakty hodin nepujde tak silnej proud a tím pádem ti vydržej dlouho kontaky. Kapíš to?
cestik a dik za informace neco na tom urcite bude.da se to koupit jako komplet nebo sis to dodelaval?kazdopadne mam vyzkouseno ze na 2 krat 600w i bez stykace vydrzi 2 roky urcite.
to sake:s MAZAREM mam vynikající zkušenosti a podle mě je to jeden z nejlepších modelů na účinky,jinak growroom vypadá dobře,Pěstu Zdar a K4YOU
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE