Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano chtel bych rici ze jsem hrdy, opravdu hrdy ze jsem byl soucasti tohoto velkeho uspechu pro Ceskou Republiku a ze jsem mohl prispet svou troskou na dalsi proslaveni nasi vlasti. Stalo me to kazdodenni sebeodrikani, tvrdy trenink a do ruda nabehle oci, ale s pomoci meho tymu a Visinu jsem se dostal az sem. Mami diky zes me porodila, zlato je doma! Jedinou vyhradu bych snad mel jen k nasemu sportovnimu svazu, ktery neni prilis podporovan statem, ba dokonce by se dalo rici ze hazi tomuto nadhernemu sportu klacky pod nohy. Ale o to vic si musime tohoto uspechu vazit. diky diky
Tak to je super. Ale soudruzi, hlavně neusnout na vavřínech. Věřím, že s Vaší pomocí a nasazením budeme příští rok plnit plán ještě o více procent. My to těm imperialistům ze západu ještě ukážeme, jak se dovedeme sjíždět!!!!!!!!!!!
myslim ze mame byt na co hrdi-dobre pivo, levne kurvy, nejvic kalime a fetujeme a jeste nakej ten fotbal a hokej. A nesmim zapomenout na pana prezidenta, ten nam ve svete take dela dobre jmeno. Co dotat? Proste raj na zemi..
Mě by strašně zajímalo, jak na to jako přídou? To zavolaj všem dealerům a zeptaj se, kolika lidem jako poslední dobou prodal? A jak to dělaj s náma, growerama?
tieto prieskumy su strasne daleko od reality. mna sa napr. nikto nepytal ci nieco berem ako casto a co. a ani jedneho mojho kamosa co nieco uziva, co je aspon 100 ludi. jedine podla coho to mozu rozlisovat je podla tych co su registrovani narkomani. podla mna vsade sa fetuje rovnako a to> PORIADNE
CAESAR - to, že se tě někdo nezeptal, neznamená, že je to hned nějakej podvrh
Ve statistice existuje něco, čemu se říká reprezentativní skupina (či vzroek) - prostě se vybere skupina lidí, která svým ekonomicko-sociologickým složením odpovídá celkovému rozvrstvení obyvatelstva sledované skupiny (město, kraj, národ, ....) a je to.
lenze ludia niesu cukor, ze z 1500 tonovej vyroby otestuju par kilo a vedia ze drviva vacsina toho cukru bude taka ako vzorka. tak isto aj co byvaju preferencie politikov kolko agentur tolko rozdielnych referencii. tak isto aj pocasie. pozri si vecer na 3 programoch pocasie a na kazdom bude ine. tak isto aj kkriminalita sa urcuje len podla nahlasenych pripadov, tak isto aj nezamestnanost, len podla tych co su prihlaseny na urade prace atd
jste tu podotknout,že Češi patří mezi nejvzdělanější národy ! Samosebou Grower k základní vzdělanosti průměrného Čechomoravakoslezahanachodapražakakurvaabychnikohoneurazil...
NOTNě PřiSPíVá !!!
napište někdo jaxme na tom se SEXEM ! Bez tak taky na vysoké úrovni.... že pochybuju...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Ehm ehm, mno moc bych tem zpravam neverila, byla sem nakou dobu ve spanelsku a ze by se tam hulilo o neco min nez tady se fakt rict neda, je teda fakt ze tam jedou spis hasis, ale za to skoro fakt uplne vsichni a urcite vic nez tady jedem trafku. Co se tyka extaze a tehle sracek tak tam se taky nemaj za co stydet a smazi se tam fest. Me to naopak tady prijde celkem vyklidneny...
Musim souhlasit s cosechou. To co zazijete ve Spanelsku se neda s CR vubec srovnavat. Nevim z ceho tyhle vysledky delaj, ale pravdepodobne to moc objektivni a pravdive nebude.
este ked som chodil na strednu skolu tak nam dali vyplnovat nejake picoviny a tam boli take nejake otazky ze ci si mal skusenosti a ci poznas v okoli niekoho kto bla bla... tak snad asi aj podla toho sa urcuje statistika