Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno proběhnul takovej srazík (zůčastnění vědí) v klubu Boiler v Praze. Zajímalo by mě, jak zpětně hodnotíte tuhle akcičku...
Já jsem byl popravdě trošku zklamanej...
Pozitiva byla, to určitě, potkal jsem aspoň část lidí, s kterejma jsem se chtěl vidět, příjemný prostředí, poslouchatelná hudba.. Ale mrzelo mě, že avizovaná projekce nestála za moc. Mám na mysli, že nebyla téměř vidět. Nevím, jak to vypadalo celej večer, protože jsem po několika hoďkách uprchnul.. Tímto bych nechtěl příliš kritizovat, ono uspořádat takovouhle akci určitě není prdel..
Nejvíc mě ale mrzelo, že jediný pojítko mezi lidma, který se do tý doby neznali (a v podstatě ani není divu) bylo hulení - a podle toho to taky vypadalo...
No a kvůli tomu, abych do sebe permanentně hustil jednoho špeka za druhým, jsem tam nepřišel... Takový akce mě nebaví, nic mi to neříká.. Škoda, možná že v jinejch zákoutích toho klubíku to vypadalo jinak, já jsem zažil toto a musím říct, že jsem takovýhle tempo dlouho nevydržel - a ani nechtěl..
Jasně, chápu, je po sklizni, každej se chce pochlubit svejma vypiplanejma vzorkama... Tímto se chci veřejně omluvit především Krychličce a bBoOrReEmu, že jsem jim neposkytnul k ochutnání mé předem připravené rituální jointy.
Problémem těhle akcí je velká koncentrace prasat (počítám se taky ) na relativně malém působišti. Výsledkem je nehoráznej UHUL.
Byl jsem tam od 6 hodin a degustace jsem vydržel do cca 10 hodin. Zhruba od 8 hodin jsem měl problémy s komunikací, byl jsem už moc
Na pár srazech growerů jsem už byl (sice nebyly takhle oficiální), ale pár se nás vždycky sešlo - a pokaždý stejný. Prostě nás spojuje jistá záliba a to bude ten problém...
Dude: sorry pičo, viděl jsem Tě, říkali mi: "Tohle je Dude", jenže Black Domina mi nedovolila vstát ze židle a ještě z pátka jsem byl celkem dead... No... Indy... To už musí vyjít!
Za CD děkuji převelice!!! Snad ke mně cestu najde!
Chci se jen zeptat... Ten sraz jste domlouvali přes PM nebo to bylo nějak oficiální? Já bych se taky přijel někdy podívat na lidi, který znám jen podle nicku, ale vůbec sem o tom nevěděl....
omnihash: mas recht, ja o tom taky nevedel a to znam boiler uz par let udelame svou plebejskou party a nepustime tam nikoho kdo se zaregistroval pred rokem 2005 tak!
ahh tak ted jsem konecne otevrel oci! Je nanejvys pravdepodobne ze akce v boileru byla utajena kvuli navsteve prominentniho clena zido-zednarsko-growerske loze: George Johnie Walkera Bushe, ktery tajne pricestoval do Prahy probrat plany na konecne ovladnuti sveta a aby se zhulil jak dobytek! Pripomelo mi to jeho tajnou anabazi s umelym krocanem v Iraku pred dvema lety na Dikuvzdani a ted znova v Praze na Helloweena!
Původní příspěvek od UdL Problémem těhle akcí je velká koncentrace prasat (počítám se taky ) na relativně malém působišti. Výsledkem je nehoráznej UHUL.
Byl jsem tam od 6 hodin a degustace jsem vydržel do cca 10 hodin. Zhruba od 8 hodin jsem měl problémy s komunikací, byl jsem už moc
Na pár srazech growerů jsem už byl (sice nebyly takhle oficiální), ale pár se nás vždycky sešlo - a pokaždý stejný. Prostě nás spojuje jistá záliba a to bude ten problém...
...asi tak nějak.Sem pak zjistil, že sedím sám, skoro nikdo tam není a já piju RColu .Nejhustší byl odjezd.Byl jsem smířenej s dvouhodinovou štrekou nočním MHDčkem, vyjdu ven a tam týpek z boileru že chce přesně tam, kde bydlím.Za minutu přijel osmimístnej taxík "dodávka" a naložil nás.Za dvacet minut jsem byl luxusně doma a ještě zadáčo, páč ten chlapík něchtěl prachy, že prej mu někdy koupim panáka.Ať si píše že koupím!!!
Udl: to cédo je hodně vo pohodě.Dokonce se mi líbí i v norm. stavu
to Larwa: Kámo, přece Grower není jen pro lidi co maj doma lampu a pěstěj, někdo k tomu třeba nemá podmínky, bydlí s rodičema, bojí se atp. Ale pokud je častým hostem na Groweru a je rád s lidma, který tady jsou, nevidím důvod, proč by nemohli jako přijít... Třeba Omnihashe a Ježše bych taky rád poznal, podle příspěvků s nima musí bejt zábava - i když třeba nemaj žádný kytky. Mno, to si myslím já, názor ať si na to udělá každej sám....
Taky přidám něco do mlýna. Taky jsem tam byl i s člověkem co měl nick Maharsi(fajn člověk ) a přesně jak píše chOdec, byli jsme trochu sklamaní. Je fakt, že tohle byla moje první akce s growerem, na kterou jsem dostal pozvánku. Chtěl jsem se tu sejít s pár lidma na výměnu a na pokecání + degustaci, ale jak je známo, tak grower je místo, kde chce být každé v utajení a to same mi připadalo i v bojleru, což mě vcelku hodně sklamalo. Myslel jsem si, že oraganizace bude lépe uspořádaná a že i to slibované promítání bude lépe udělaní, protože se rád něco nového učím, ale to promítání mi nic nedalo což mě moc mrzelo. Jel jsem na tuto akci 300km tam a 300km zpátky, což je vcelku už štreka a celkově mám z této akce takové neručité dojmy. Je fakt, že jsem se tam sešel s pár lidma, co jsem chtěl například s bBoOrReEmu, Jedubabkou, hulienem, papajou.... ale i tak jsem myslel, že se seznámím víc s elitou groweru, jako třeba s UdLem atd.
Je fakt, kdybych tam jel asi úplně sám(bez Maharsiho) a neznal už z minulých dob některé lidi, tak bych se tam asi jen hodně vyhulil a šel úplně sklamanej dom....
Je fakt, že jsem tam zkusil takové hulení, co jsem asi v životě neměl a to jsem toho už v životě hodně vypěstoval. Nakonec jsem vyměnil i pár seeds a pár vzorku.
Jestli se bude ještě někdy taková akce konat, tak bych určitě znovu rád sešel s lidmi, které znám a které bych rád poznal, ale za předpokladu, že dostanu pozvánku a že to bude o trochu lépe organizované....
P.S. Jsem velmi rád, že jsem Vás některé mohl poznat, vy víte o kom píši.