Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Období květu definitivně končí a my vyhlašujeme první ročník Grower Outdoor Foto Cannabis Cupu - 2005 - soutěž o nejlepší fotografie u nás pěstovaného venkovního konopí.
Pro nejlepší fotografy jsou připraveny hodnotné ceny od Teamu Grower.
Každý člen může přihlásit nejvýše tři fotografie. Vložte je přímo do odpovědi k tomuto tématu. Každá fotografie musí být opatřena relevantním důkazem (např. aktuální noviny).
Těším se na vaše kandidáty, vzhledem k tomu že letošní podmínky pro Outdoor byly v Čechách více než příznivé.
Termín ukončení soutěže je středa 30. listopadu 2005.
hlasujte pro tři účastníky do středy 8.2.06
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak jediná hmotná věc, co mi z letošní sklizně zbyla sou fotky, konkrétně moje malá hvězdička(viz foto).
Jinak důkaz by mohl být můj trýd chata 2005.....
+Sem přihodil zátiší....................A když sem se na to tak koukal, tak se moc těšim na léto.
Tak já taky zkusím něco pěkného vyhrát Ale je škoda, že sem můžu dát pouze 3fotky, protože bohužel zde neuvidíte zádné makra. Pro lepší viditelnost doporučuji zvětšit, stojí to za to, ale těch maker je škoda. Jinak fotky jsou z tohoto theadru:
Jinak jestli jde o důkaz, že je to z dnešní sezóny, tak mám vyfocené šišky na novinách v mým theadru, takže když mi nebudete věřit, tak se mrkněte tam a přibližte si ty fotas se šiškama a určitě tam nějaký ten důkaz najdete