Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, to budeš mít těžký, protože sodíkovka (což je jediná možnost, pokud chceš aby ti v takových podmínkách něco vyrostlo) září docela dost, a navíc jak by jsi ji tam měl upěvněnou? ze stropu?? navíc tam budou velké ztráty, protože se světlo nebude mít odkud odrážet. takže o wattáž tady zas tak moc nejde, spíš víc, aby to dosvítilo co nejdál - každopádně já bych ti spíš doporučoval pěstovat když už tak pod stolem když to něčím obestavíš, nebude to moc prosvítat a taková podstolní 150 nebo 250w už by něco vykouzlila samotný na stole by to nebylo kosher, postav skříň vyplatí se
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
no nekde jsem to videl mel to proste jem v rohu pokoje myslim na naky fotce nebo videou a svitil na to takovejma svetlometama co byly hnedle u sropu ale myrily na to nemel to nijak obestaveny ale nebyla to zadna bonzai ale pekne vytahlej macek a palice byli solidni mela mozna kolem 1,5m kazdopadne jestli to das ke stropu bude se ti tahnout a mozna kdyz sezens nakej kuzelovej reflektor aby to svetlo slo co nejvic na kytku tak by to v rohu mistnosti asi slo ale na stole pochybuju no uvidis sam ale 150w sodik by byl idealni
a nejlepsi by bylo samozrejme vic reflektoru aspon 5 a asi nemusi to bej 150w sodik ale aby na to mirily v kuzelech myslim ze by vykomejsy zarivky stacily.....NEJSEM ZADNEJ MALIR.....
hustej obrázek
ta kytka nemusí bejt žádnej velikán, chci si to pěstovat jen tak pro radost
prostě jen aby z toho něco bylo...
kdybych na to svítil lampičkou 50W??? (zářivka)
Chces to pestovat jen tak pro radost? POd 50w a jen tak na stole?
Hmmmm dost zajimave.... Byt tebou, tak na to hnedka zapomenu a udelam si skrin...... Kdystak to udelaj tak, ze si vem krabicu od neceho (telavize...)
a tam to pestuj, treba 2 kytky, ale nejlepsi by to bylo z risku a hodne zastrihovat a privazovat, jestli to chces mit maly.
jo a taky bych se chtěl zeptat... docela hodně amatérská věc, tak si ze mě nedělejte srandu
všude se píše že to světlo hodně žere elektriku....
když mám třeba normální žárovku 90W tak žere stejně jako 90W sodík třeba?? asi ne co, ale když to má stejnej výkon?
jo to ti pomuze..jestli to budes teda delat, tak bych ti doporucil udelat si matkarnu a pak rizky davat ven, takze si to musis vypocitat s casem kdy bys mel zacit.... jinak jak jsem ti psal na PM, bes toho sodiku to bude tesky. Kytky potrebujou na kvet cerveny svetlo, jedine, ze si sodik poridis as na ten kvet a na rust budes svitin zarivkama. Treba coolwhite
jako myslis svitit na seminko? to ne ale jak us tomu odpadne seminko tak jo, ale to svetlo dej daleko a pak ho priblizuj...zmer si tam jakou tam mas cca teplotu