Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Pukanie v reprakoch
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Pukanie v reprakoch Příspěvek č. 1

Zdravim elektrikarov. Hned uvodom sa ospravedlnujem, moja otazka nie je prilis vhodna na Grower, ale nemam ziadneho znameho, ktory by mi vedel v tomto poradit.

Mojim problemom je, ze zakazdym ako sa zopne nejaky casovac v skrini, silne mi lupne v reprakoch. Mam vykonny reprosystem 5.1 k pocitacu, zapojeny kablom bez uzemnovacieho vodica (dvojlinka) v tej istej zasuvke ako skrinu. Nie je to nejaky bastl, su to originalne zapojene pomerne kvalitne repro od Logitechu. Prakticky stale ked som doma mam pustenu hudbu a ked sa mi zopne alebo vypne cerpadlo drip systemu, robi to celkom slusny ramus. Ani nespominam, co rachot to robi, ked startuje vybojka. Neviete mi, prosim, niekto poradit, ci existuje nieco, co by som zapojil pre skrinu alebo pred tie repraky, aby to nerobilo taky ramus? Skor pred tie repraky, lebo v nich pocujem slabe pukanie aj napriklad ked rozsvietim svetlo a tak. Diky moc za rady.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 02-10-2005 v 22:22 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak to daj na zasuvku co je zapojena na inom istici a teda fyzicky aj na inom kably. to hadam pomoze. alebo pouzi kompenzacny kondenzator na vybojku a aj na motorcek (len neviem aky a ci je to vhodne)

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 03-10-2005 v 12:12 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tak to je nahodicka: po dvoch mesiacoxh mi odpovedali z technickej podpory z Logitechu. vraj o tom vedia, a je to sposobene nekvalitnou elektrickou sietou v strednej europe. stalo ma to celu noc sedenia pri kompe, ale vygoogloval som, ze je to sposobene tym, ze kabel, ktory privadza signal do reprakov, funguje ako antena a naindukovane pulzy samozrejme prechadzaju do zosika a ten ich zosilni. UPS nepomaha, a kondik iba minimalne. takze bud to nejako oddelit kondikom (neviem ako), alebo pouzit opticke prepojenie. hura, repraky stali 10000,- a este si k tomu musim dokupit svukovku s opt. vystupom (2000,-) a opt. kabel (700,-). jupiiii
keby inak neboli take super, tak im ich prisambohu vratim a vypytam si peniaze naspat.

DAKUJEM, a thread mozno zavriet a/alebo zmazat.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 03-10-2005 v 12:54 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Asi ti neříkám žádnou novinku, ale pro jistotu. Snaž se do nich (resp. jejich zesilovače) pouuštět co nejvetší výkon. V počítači to zhals na maximum a pak hlasitost reguluj jen zesilovačem repráků. Zajistíš ti tak nejlepší odstup signálu od lupnutí. Tzn. nebudeš tak zbytečně moc zhlasovat naindukovaný puls v kabelu.

Old Post 10-10-2005 v 22:31 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás