Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřeboval bych radu do kdy zhruba můžu mít Early misty ve skleníku a jak dlouho doopravdy kvete? Protože mě už kvete tak tři týdny a bojim se toho že nestihne dozrát protože zas tak moc nekvete.
2BOOS_9 : tak ve skleniku je normalni mit kytky (jednu nebo dve) rozathany vsude ve skleniku je to fakt mega (vlastni skusenost) ale EM kvete tak 9-12tydnu takze mas cas a hlavne se nams ceho bat pac do skleniku ti neprsi ne??takze ti to tam nemlo splesnivet??!!a zima tam taky nanji tam je tak o 6-10C vic jak venku
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
onrejblesk: S tím skleníkem bych si tak jistej nebyl, že je tam vždy o 6-10 stupňů více. Ve skleníku se také musí větrat a to ti na teplotě nepřidá, když je venku třeba 5 stupňů.
BOOS_9: Nemusíš se bát, pokuď bude přetrvávat takové počasí, jaké je třeba dnes, tak to budeš mít vychytaný. I když bude pršet, tak to nejspíš stihne dozrát.
2Visboun: jasny ze se musi vetrat ale stejne tam je vic jak venku mam ho taky doma a je tam teplo i v zime
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
z vlastní zklušenosti vim, že největším problémem s dozráváním kytek ve skleníku je hlavně vlhkost. teplot se neboj, mírný mrazíky snesou a přes den stačí, aby na chvíli vylezlo slunce a hned tam máš teplo. takže si hlavně hlídej vlhkost, hlavně ke konci, aby ti to nezhnilo.
2Ahmad (CZ) : presne tak proste vetrej co muzes klidne jestli muzes(kuli utajeni) nech otevrene i dvere ono to pomaha mozna bys neverila ale pomaha a nebo tam nainstluj vetrak nebo tak neco
-------------
2hary : votevri dvere(teda jestli to nejaky ma a nebo tam pridej verta(cek) ja sem to tak talky resil ale pak uz e to docela nenapadny
-------------