Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypadá to pěkně jako vždy,ale džungle je to taky pořádná,musíš si je hold vycvičit,Pěstu Zdar a ať ti to nepřeroste
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ciao, eh to je pro me docela prekvapko ze uz 53 dni na rustu. Sem mel za to ze to mas ece rizky a naraz takovej prales. Temer 2 mesice na MH- to chci videt kvet- co si pamatuju tak OB byl taktez 2 mesice (+tyden) v rustu a co z toho bylo. Samozrejme to nebude to same, ale urcite to bude mit co do sebe. I kdyz rikas ze jsou prerostle, tusim ale ze sitka je umravni. Libi se mi G13xBW. Postni sem new fota z updateu, su zvedavy jak je masirujes sitkou. Hodne zdaru! Ci.
vyuzil bych vysky kvetin,snizil pletivo tak o 10cm a pekne na husto propletl.Takhle tam mas dost zarostleho prostoru,kde uz ti 250 neprosviti a bude se tam tvorit hafo hnid.
já sem nedávno dokvetl g13 od maharsiho a vypadá hodně dobře.... naopak sem musel vyhodit NH, který sem chtěl moc moc ochutnat, tak at se aspon tobě povede
big: možná hodím fotky nějakých příštích pokusů, ale fotky g13 bohužel nemám.... pak až to dojedeš můžu napsat, jestli sem to měl podobný nebo horší ale zatím to vypadá hezky, tak ať to roste dál
Čaues,tu G13 máš moc pěknou,
jen bych do toho vnesl trochu jasno,těch g13 bylo trochu víc.
G13xBW
pak nějaké Maharsiho pheno-zmrd
G13xOCxFR - mimojiné také vlastním,ale hrozně špatně se řízkujea budu jí qést až teď ,tak dám vědět.
to hary: ty jsi toho romulana nejel ?
NH od Mararsiho podle mě nikdy nevykvete,měl jsem ho 70 dní na 12/12 a byla mírně ochlupená
Pěkně jsi si poradil s rozdílnejma streynama,libóza
Jo,jo,nejsi sám komu do toho vnesl zmatek.
My jsme objednávali G13xFR(xOC),G13xBW jsme snad dostali jako bonus a on pak měl jěště nějaký pheno o kterym tvrdil že je superzabiják,ale já i např. Udl jsme se přesvědčili že je zbytečný do ní investovat time atd.
G13xBW jsem měl taky,ale umřela mi,teď se budu snažit v boxu s tou G13xFR
Přeji dobré chutnání
Kabuto: rozhodně se vyplatí pěstovat G13 Black Widow x Blue Widow, co jsem Ti onehdá dával... Rozhodně tuhle mršku podrž, určo se vyplatí, výnos má mnohem lepší než ten Romulanskej kříženec a když jí sklidíš kolem 50 dnů, tak to je už celkem peklo. Pár zdejších členů by o tom mohlo vyprávět, že Hyena a spol...
Ta Mararsiho potwora nejede vůbec, půjde maximálně do másla!
Romulan x Orange Crush x G13 je mercedes s malým výnosem, bohužel. Ale ta chuť a stav to bohatě kompenzují!
Takže jestli se srazíme, proběhne velký třesk a koštnem všechny 3 variace - Maharáka, romulaňáka a modrowdofce!
Co můžu říct, tak účinky jsou excelentní u obou. Velké bum! Chuťově se odlišují kříženci g13 od jiných druhů konopí hlavně výraznou jakoby petrolejovou chutí - je to poznat z obou vzorků, který jsem pěstoval. Fakt jsem zvědavej na G13xBW, jestli to bude mít podobný aroma!
S radostí vám oznamuji že se mi podařilo zkřížit C99xSTL(Udl ví ) s obouma varietama G13.
Musím upozornit že ta popelka je fakt mazec(nejvíc pryskyřice a nejčistší qěty co jsem měl)
Bohužel asi dozrajou pouze semena na G13/romulan cca 8 sémén.