Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
již druhý měsíc "zápasim " se svou druhou sklizní , chtěl bych vás upozornit na několik věcí které není radno podcenit , jako jsem to udělal já .
1. smíchat různé druhy/modely do jedné sklizně - já jsem dostal asi 35řízků od svého známého s tím že to je Blubbery , Northline a český skunk Samice samozřejmě že vše roste jinak rychle a Samice mi okamžitě vše přerostla , dá se to řešit zastřihem ale není to ono , jak uvidíte .
2. když jsem dostal ty řízečky tak jsem byl ješte upozorněn na možnos výskytu svilušek . A taky že jo , nakonec jsem svilušky hubil 25dní než zmizeli , každých 4-5dní jsem to stříkal BIoolem . Nakonec boj jsem vyhrál ...
POZOR OD STRANY 6 NOVÁ FOTA Z DALŠÍ SKLIZNĚ+ MAPLE LEAF INDICA
Prosimte, par dotazu...
Kolem rockwoolu je jenom keramzit nebo jeste neco?
Jak si osefoval ten privod roztoku ke kytkam?
Jaky cerpadlo pouzivas? (naky zahradni na vodu to má výkon jako blazen co?
A jeste jak casto to zalejvalo?
Kolik stoji ten zlab?
- kolem rockwollu je jenom keramzit a vespod truhlíku 2-3cm vrstva kokosu/liapor/
-přívod je Gardena jako v názvu , uvidíŠ další fota
-čerpadlo ALKO 6000l/za hod je to moc ale mám tam škrtící ventil tak je to v poho
-zalejváno 2xdenně asi mooooc ze začátku
-žlab stojí 280kč - Growmain Plaints Žižkov