Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se včera zkouřil, a hle - nápad !! vyrazil jsem přesadit sazenice. Hledal jsem místo a na naší střelnici po bocích jsou vysoký cca 15m skaly. Tak jsem si dal horolezeckej průzkum, flašu s vodou kelímek s černozemí a vylez jsem tak 5 metrů a našel místečko který není ze spoda vidět tak 3x5m. Úplně hustý už tam mám 3 skunky (Swiss miss) tak jsem na ně zvědavej.
Napište někdo kdo s tím taky má skilly.
Kamarat vypestoval na skale 900 metrov nad morom Afghan.On tam ale chodil liezt casto (aj niekolko krat za tyzden,ked bolo treba)a nikto iny ako lezec sa k tomu ani nedostal.Hulenie to bolo moc dobre aj ked vynos ziadna slava-bol to taky kricek
moj kamos - lezec to uz skusal a mal tam taky kricek ako pise Krishna.
na skalach by som pestoval asi len v kybloch - viac na kvalitu ako kvantitu. len davaj bacha aby si nejebol dolu, je to pestovanie fakt len pre lezcov, ale da sa to! najlepsie je to dat na nejaku "policu"- rovnu plochu, kde dokazes umiestnit nejaky kybel, zamaskovat ho a uvidis. Len bacha vela lezcov je hulicov
tak jsem tam byl včera zase a přihodil další 4 krásky
to je skala na ní výběžek a 40cm tlustá hnědozem navíc jsem tam včera loupnul 50 kg koniny (sweet shit) a netopýří guano cca 2 litry vody+50g guana. kámoš tam se mnou včera lez a rozsekal se jako svině. to zn. že on věděl cestu a co teprve když tam někdo poleze. Už přemejšlím že si koupim sedák a lano a budu tam lejzt jako pravej horolezec.
To místo by jste museli vidět hned pod nim střelnice takže tam nikdo nesmí a zespodu není vůbec vidět že tam něco takovýho může bejt. Fakt super jsem z to ho úplně paf.
mno tak jsem tam loupnul další kytky (já vim jsem blázen). Ten kámen to je výhoda - spodní vytápění čili větší kořeny a tím vysoká stabilita. voda v poho stále prší a navíc je to 50m od řeky takže občas můžu nanosit. Fotky budou možná po víkendu - jestli seženu digiták. Zatím zdar