Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kapovia poradte mi niekto! Mam rastlinky asi 3cm velke a ked som ich presadil z domu(mal som ich v rozklicovaci) k lesu zacali mi zltnut konceky listov a postupne usychat. Cim to len moze byt? Moze to byt sok z ineho pH zeme?
Ale ja to nehnojim, to by som bol samovrah keby som hnojil rastliny s 1. poschodim. Ale uz by mi niekto mohol poradit lebo nechcem prist o semena za 60 euro!
ja si myslim ze ked si to nedal do vlastnej pody, ale niekde k lesu ... tak je tam kysla poda. pravdepodobne to preto zltne.
ale pricin moze byt ovela viac ...
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Určite chvílu trvá než sa rastlinka aklimatizuje v novom prostredí, takže to môže byť spôsobené jednak zmenou pH pôdy, ak máš nejaký náročnejší druh, ale určite to môže byť aj chladným počasím.Mne sa deje presne to isté- rastliny majú dve patra,listy z prvého začali schnúť, z druhého vypadajú zdravé, takže dúfam že po oteplení(hlavne v noci) sa rozsrostnú. Vela trpezlivosti. Zdar
Mam pocit,že tenhle jev Tommyboy ve svém threadu nemá. Ale je tomu tak,jak píše lenon-Pokud třeba předpěstováváš kyti pod zářivkou a pak ji najednou vystavíš přímému slunci,tak začnou listy žloutnou,nebo se kroutit. Dej kyti čas
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
No ja by som sa chcel tiez opytat...mam ten isty problem, iba ze kytky maju uz 4-5 poschodi. Mam 3 noname a na 2 mi to robi(vacsinou mi to robi pri tych spodnych listoch)..Co to moze byt okrem pH?...mam to out v kvetinaci...