Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Použita stará reprobedna výška90, šířka40, hloubka 30 cm,
květináč 30*30cm/10litrů, perforované dno, keramzit, obyčejný substrát pro pokojovky s předhnojením, 70wattový komplet od Lacca.
Dvě kytky dvakrát zaštípnutý. Větráček pro horké letní dny,
leč třeba je jen minimálně. Stačí svítit přes noc a mít pootevřený dveře. Perforovány dvířka dole a strop skříně nahoře, tudíž vzduch cirkuluje samovolně. Veškerá eletryka je vedle v tý krabičce, jednak kvůli místu, druhak kvůli teplu, takže vevnitř je jen lampa. Normálně je ještě níž, zvedl jsem to kvůli focení.
Tiché, převozitelné (felicia), malá spotřeba, pro jednoho víkendového kuřáka plus sem tam večírek s přáteli,
tak akorát na dva měsíce. Pěstována Bílá vdova, nějakej Shark a teď tam jsou Czechlogovy Powerplanty-mimochodem velmi životné.
Tak vypadají Powerplanty cca 10 dní pod 70wattovkou.
Tomu menšímu jsem asi při vysazování urval kořínky,
takže po dvou dnech tam zbyla jen holá polomrtvá větvička,
nicméně se chytil a jede. Ten větší jede rovnou, tak jak má.
Zaštíp sem asi po 3. patře a pak hned ještě jednou.
Jsem zvědavej jak se ti tam ten PwP vejde, roste do vejšky docela dost. Jestli máš box 90cm mínus květináč cca ňákejch třeba 20 tak zbejvá ňákejch 70 a to už jsi v žárofce, hmmm. Taaaaak bacha na TO!