Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Shaka: 250 W Agro se tusim nevyrabi, 250 je "jen" T Plus. Takze bych sel do ty Plus, ne do normalni. Plus ma taky vetsi svitivost (efektivitu) a IMHO stoji za ten priplatek.
Shaka: No ja nevim, ja si na radu kamose & rozumy vyctene tady koupil Philips SON T Plus 250W a jsem spokojenej. Kdyztak na www mrkni na osram a philips & srovnej si svitivost & spektrum.
Firma Tesla Holešovice
kontakt..Tesla Holešovice Adresa podnikové prodejny...Jankovcova 15, 170 04 Praha 7 Telefon (02) 330 01 430 Fax (02) 330 01 444
levné...
prosím doplňte svými zkušenostmi s Teslou SHC 400 díky
Nad Teslou jsem taky uvažoval a tu prodjeny v Holešovicích znám, ale po konzultaci s kámošem, kterej ji používal jsem od ní ustoupil (údajně hlučná a jiné), teď používá Osramku a je spokojenej, ale Phylipsku nikdy neměl, tak proto tenhle dotaz. Ale jestli má někdo nějaké zkušenosti s Teslou nebo Sylvanií, ať to sem klidně přihodí, rád se něco dozvím. Pořád to platí pro 250W.
Klid Mufe, rozdíly mezi sodíkama budou opravdu minimální. Určitě se vyrábí i 270W HPS Agro (navíc s 20W elementem- modré spektrum pro růst), jen ho u nás někde sehnat. Jinak stejná elektronika. Neviděl jste ho někdo?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Mohl by jste mi nekdo opovedet na tu Sont-t Pia Agro nebo Sont-t Pia Plus jestli snima ma nekdo skusenosti???Dost to specha mam si proni zitra jit a zacvakat!!!