Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už pár let pěstuju, ale na Groweru jsem se ješte s ničím neukázal, takže se o to pukusím nyní.
- místo už mám z minulýho roku. Je to sice v rákosí, ale stejně to mám v pytli (jako v nádobě) a to slunce fakt praží
- v pytli mam směs rašeliny, hlíny, písku a kousek slepičinců
- v pytlíku mám 2x pwp, který jsou ze řízků
- hnojim krystalon 1mg na 1,5l (na něj seru - wuxal super)
- kyti jsou tak 20 dnů staré
K těm Pwp pujdou snad ještě Durga mata a na experiment Mazar
Foto budu dodávat snad 2x za měsíc
Dofám, že to dovedu k pěknýmu konci a né jako každým rokem, že mi 1/3 úrody ukradnou ty smetaci, co jsou tak líný a nic nedokážou vypěstit
Budu rád za nějaké rady. Kritiku beru taky.
Tak se zatím mějte, jdu se na holky podívat a snad do týdne 1. foto's
Průser
Tak sem u nich zase byl a nevěřil jsem tomu co vidím . Po cestě jsem viděl asi 4 srnky a 2 zajíce a co mě fakt vyhaluzilo, že si bažant chodí tak 1,5 m od mojeho pole kytkam ale nic protože tam mám vlasy a mejdlo. Plánoval jsem že tu jednu kyti dám do samostatnýho pytle, ale doma jsem rašelinu nenašel takže až zítra.
Doufám že zítra bude foto. Dnes jsem to s kámošem fotil
no tech -5 bych nepodcenoval...pokud treba je mas nedavno presazeny nebo nejak trochu po soku nebo tak tak se ti muze stat ze se z toho holky nevzpamatujou....ale staci prez ne dat odriznutou PET flasku a ono se jim nic nestane.... nebo je prikrit tou netkanou textylii
peace
Mno v pytli to je kvuli tomu, že si doma připravim zeminu, pak taky, že až to budu hnojit tak aby se to drželu u kiti, ale hlavně budu-li mít podezření že by mi to mohl někdo zčořit, tak jí můžu někam přesadit bez nějakýho šoku. Jó a taky bych chtěl zkusit před podseknutím ji na 2 dny dát do tmy a do tepla.
Newiem a neni este skoro davat vonku???Tento rok je to trosku spomalene-minuli rok som daval vonku uz 16.4. ale teraz sa u nas este neda ja dam ked bude aspon 8 stupnov.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
durgu jsem mel predminuly rok..ale jelikoz jsem to nemel z rezu ale ze semena tak mni vylezla polovina a ta druha se rozdelila jeste na dalsi dve pulky ze kterych se udelaly jeste dalsi malinky kousky takze mi vlastne nevyrostlo skoro nic....co to vubec placam?..
proste me vyrostla jen jedna kytka z 10 ale mylim ze to bylo spatnym skladovanim semen...cao.
Takže zase něco po dlouhý době. Jeden PWP mi díky mrazům umřel , ale zase sem tam fláknul toho mazara a durban posion. Mám je tam už dobu a taky si prodělaly nějakej mrazovej šok, ale myslim, že budou v poho. Foto snad příští týden.