Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co VÁs Na HulenÍ NejvÍc BavÍ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Z!P
Nový Člen

Karma uživatele Z!P - 0% Pěstitelská

Co VÁs Na HulenÍ NejvÍc BavÍ??? Příspěvek č. 1

Nudil sem se a tak mě napadlo se vás zeptat,co vás na hulení nejvic baví...........mě konkrétně se nejvic líbí když hulíš ten den po prvé a začíná to najíždět.......nebaví mě DOJEZDY..........tak napište

Old Post 05-04-2005 v 10:26 AM
Z!P je offline   Profil uživatele Z!P   Find more posts by Z!P   Foto galerie člena Z!P   Click here to Send Z!P a Private Message   Add Z!P to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.E.M.E.R
Stálý Člen

Karma uživatele G.E.M.E.R - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

rád naťahujem kačky,páči sa mi ten dym,vôňa,stav je o ničom

Old Post 05-04-2005 v 13:34 PM
G.E.M.E.R je offline   Profil uživatele G.E.M.E.R   Find more posts by G.E.M.E.R   Foto galerie člena G.E.M.E.R   Click here to Send G.E.M.E.R a Private Message   Add G.E.M.E.R to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeRB
Stálý Člen

Karma uživatele HeRB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

nailepsia ie ta uvolnenost taka pohoda a super su haluze a a namotavky..ale ne take zle to potom prechadza to paranoie..

Old Post 05-04-2005 v 14:36 PM
HeRB je offline   Profil uživatele HeRB   Find more posts by HeRB   Foto galerie člena HeRB   Click here to Send HeRB a Private Message   Add HeRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pesttitel
Nový Člen

Karma uživatele pesttitel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

4 Z!P

no jasne nejlepsi zkoureni je po par dnech "detoxu" a to hned rano jak se probudis. Taky nemam rad dojezdy a hlawne ne ppo lampach -- SHiT kdyz se zkourimm tak je to uplna pohoda a wetsinou uz pak nic neresim - proste je to takowy Small utek od reality

Old Post 05-04-2005 v 14:37 PM
pesttitel je offline   Profil uživatele pesttitel   Find more posts by pesttitel   Foto galerie člena pesttitel   Click here to Send pesttitel a Private Message   Add pesttitel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

na hulení mně nejvíc baví,že mně zhulí

p.s.:zkuste si zahulit ganju a pak nebudete mít dojezdy

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 05-04-2005 v 14:56 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Mna ten pocit ked si balím špeka že ake to bude nahúlenie čím bude zaujímave alebo nové.....ale v poslednej dobe je to furt o tom istom

Old Post 05-04-2005 v 17:24 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

asi to že když sem ze správnejma lidma tak je to OK. Není důležitý něco řešit..hlavní je přežít..a užít (si to ) nehledě na to že při zhuleniosti neřeším prudy a sem klidnější...

[size=1]

Old Post 05-04-2005 v 22:15 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

To ze veci vidim inak a ponaram sa az do hlbky.

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 07-04-2005 v 08:04 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

jo, na hulení mě fakticky baví, že mi dává schopnost nadhledu a schopnost zapomenout na každodenní problémy, nějak už to dopadne kámo, svět se nezboří.
OFFTOPIC, ale zároveň to souvisí:
Naší jsou teďko úplně na větvi z toho, jakým způspbem si podávám při, ale já jsem v pohodě, věda že to nějak dopadne. Porád do mě hučí, že když nebudu mít vejšku, nebudu nic, neseženou kvalitní práci, jenomže oni mají pořád pohled lidi co makaj manuálně se maj špatně X lidi co dělaj v kanclu se maj dobře. Škoda že to tak nevidím.

Old Post 07-04-2005 v 08:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrbic
Stálý Člen

Karma uživatele vrbic - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nejlepši je ta pohoda a smích. Po hulení se nezabejvam nedulezityma vecma, jako ze musim do skoly- to pro me vubec neexistuje, prostě si užívám tu pohodu.

Old Post 07-04-2005 v 13:48 PM
vrbic je offline   Profil uživatele vrbic   Find more posts by vrbic   Foto galerie člena vrbic   Click here to Send vrbic a Private Message   Add vrbic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Omladino, budeme na tom stejně.
Vy se nezabýváte školou, já zase nízkým důchodem...

Quětoň

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 07-04-2005 v 13:56 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flooster
Stálý Člen

Karma uživatele Flooster - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Staf a hlavne nejradsi mam ty Faze kterre nabihaj postupne po sobe.....chvili v klidu dlouho v prdeli,chvili v klidu dlouho v prdeli,chvili v klidu a dlouuuho v prdeli atakdale

Old Post 07-04-2005 v 18:33 PM
Flooster je offline   Profil uživatele Flooster   Find more posts by Flooster   Foto galerie člena Flooster   Click here to Send Flooster a Private Message   Add Flooster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

mě baví motat brka. pak mam taky rád takový to mírný zhulení, nejsem vypatlanej jak po hašiši, prostě takový lehký hulo, máš záseky, směješ se a pamatuješ si všechny brutální hlášky

** in joint we trust **

Old Post 07-04-2005 v 19:20 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

prave to huleni...ta priprava...ta "vyroba"...

Jen si to tak prestavte: Wenku svita...nahodou je vikend...nahodou jsem si privstal...nahodou prvni co spatrim je nejaky krasny maloucky zastipek...nahodou ho rovnou ubalim...nahodou se jdu podivat na balkon na ten vychod slunicka...nahodou ho zapalim...nahodou si jdu znova lehnout...
...
...a jen tak se v pohode motat a vymyyslet co dnes...
...a jdu zastipavat...{;-}''''

Old Post 07-04-2005 v 19:24 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skaff
Stálý Člen

Karma uživatele skaff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Dexter: jo, přesně můj případ.

zapoměl sem, s kámošem občas "vidíme" co si nějakej člověk myslí... prostě to poznáš, normálně když nejseš inhigh tak nevnímáš různý nevědomý pohyby a gestikulace toho člověka a třeba mimiku... když sme zkouřený, tak se to ňák automaticky vytváří jakoby ten 3D obraz toho, o čem myslí...

** in joint we trust **

Old Post 07-04-2005 v 19:28 PM
skaff je offline   Profil uživatele skaff   Find more posts by skaff   Foto galerie člena skaff   Click here to Send skaff a Private Message   Add skaff to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skaff! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxeus
Stálý Člen

Karma uživatele Toxeus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Nejvic me bavi bejt uplne na sracku vyhulenej mluvit hovna a smat se hovnum.Ale bavi me bejt treba na rybach nebo se vyhulit a hrat z prdele fotbal.

Old Post 19-04-2005 v 11:12 AM
Toxeus je offline   Profil uživatele Toxeus   Find more posts by Toxeus   Foto galerie člena Toxeus   Click here to Send Toxeus a Private Message   Add Toxeus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás