Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nudil sem se a tak mě napadlo se vás zeptat,co vás na hulení nejvic baví...........mě konkrétně se nejvic líbí když hulíš ten den po prvé a začíná to najíždět.......nebaví mě DOJEZDY..........tak napište
no jasne nejlepsi zkoureni je po par dnech "detoxu" a to hned rano jak se probudis. Taky nemam rad dojezdy a hlawne ne ppo lampach -- SHiT kdyz se zkourimm tak je to uplna pohoda a wetsinou uz pak nic neresim - proste je to takowy Small utek od reality
asi to že když sem ze správnejma lidma tak je to OK. Není důležitý něco řešit..hlavní je přežít..a užít (si to ) nehledě na to že při zhuleniosti neřeším prudy a sem klidnější...
jo, na hulení mě fakticky baví, že mi dává schopnost nadhledu a schopnost zapomenout na každodenní problémy, nějak už to dopadne kámo, svět se nezboří.
OFFTOPIC, ale zároveň to souvisí:
Naší jsou teďko úplně na větvi z toho, jakým způspbem si podávám při, ale já jsem v pohodě, věda že to nějak dopadne. Porád do mě hučí, že když nebudu mít vejšku, nebudu nic, neseženou kvalitní práci, jenomže oni mají pořád pohled lidi co makaj manuálně se maj špatně X lidi co dělaj v kanclu se maj dobře. Škoda že to tak nevidím.
Nejlepši je ta pohoda a smích. Po hulení se nezabejvam nedulezityma vecma, jako ze musim do skoly- to pro me vubec neexistuje, prostě si užívám tu pohodu.
Omladino, budeme na tom stejně.
Vy se nezabýváte školou, já zase nízkým důchodem...
Quětoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Staf a hlavne nejradsi mam ty Faze kterre nabihaj postupne po sobe.....chvili v klidu dlouho v prdeli,chvili v klidu dlouho v prdeli,chvili v klidu a dlouuuho v prdeli atakdale
mě baví motat brka. pak mam taky rád takový to mírný zhulení, nejsem vypatlanej jak po hašiši, prostě takový lehký hulo, máš záseky, směješ se a pamatuješ si všechny brutální hlášky
Jen si to tak prestavte: Wenku svita...nahodou je vikend...nahodou jsem si privstal...nahodou prvni co spatrim je nejaky krasny maloucky zastipek...nahodou ho rovnou ubalim...nahodou se jdu podivat na balkon na ten vychod slunicka...nahodou ho zapalim...nahodou si jdu znova lehnout...
...
...a jen tak se v pohode motat a vymyyslet co dnes...
...a jdu zastipavat...{;-}''''
zapoměl sem, s kámošem občas "vidíme" co si nějakej člověk myslí... prostě to poznáš, normálně když nejseš inhigh tak nevnímáš různý nevědomý pohyby a gestikulace toho člověka a třeba mimiku... když sme zkouřený, tak se to ňák automaticky vytváří jakoby ten 3D obraz toho, o čem myslí...