Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi sem naprosta Lama co rada Huli stve me ze platim hodne za travku tak sem si rekl ze si neco zasadim.Kamos mi dal 5 seminek ja je zasadil do kvetinace nic sem neresil a 4 mi vyhlicili ted maji tak 15cm a me pater ale to me ani tak nestve...Nechci vrazet cachy do drahyho osvetleni resit vetrani skrine hnojiva a pod chci jen poradit jak za co nejmin prace vypestovat co nejlepsi rostlinky...
Lidi jsem jen obyčejnej hulič kterej by chtel poradit jak za co nejmin prace a penez vypestovat co nejlepsi(proste co se da).Nechci vrazet penize do draheho osvetleni blbych skrini a hnojiv.Mam zasazene 4 rostlinky ktere mi jakz takz za oknem vyrostli nejvetsi ma 15cm a 5 pater,sou v kvetinaci nekdy na ne svitim pres noc zarivkou ale to je asi kravina co?...Poradte pokud mate co rict...
ke--guglidudli - ma na starosti ViktorČistiČ
frances - si to tady projed - FAQ a hledani - za oknem uz to jakstaks pude za chvili, ale tak jak si to popsal bych moc neocekaval...
closed....