Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už to tady kdesi sice je, ale docela málo informací. Mám nějaké semena WW a chtěl bych to zkusit dát ven, zajímalo by mě, jestli to má vůbec cenu to zkoušet???? I když tomu naseru poctivý přísun bi-algeenu, který napomáhá rostlinám dozrát i v nepříznivých podmínkách, stojí to za to? Máte někdo dostatek zkušeností? Nějaké komplikace atd.. ?? Díkec
Samozřejmě do toho JDI!!!!!Kdybys byl na pochybách,tak se koukni do galerie na Hardcore outdoore 2004-Ti kluci tam mají z WW obrovské keře-naprostá šílenost a pekelnost.Taky jsem WW pěstoval out a bez jakýchkoliv problému.Hnojil jsem je kristalonem Start pro začátek a na dozrávání BioNova a můžu říct,že to byl naprostý luxus
2 Fredy K. : O.K., a jak Ti to dozrálo? V klídku?
Zástávám názor, že i typická indoor, pokud nemá nějakou zběsile dlouhou dobu květu jako např. NH, je prostě taky jenom rostlina a příroda si to ohlídá.. Nějaké indoorovky sem už venku frčel a obvykle v cajku, tady na JM s tím nebývají problémy. Ale přece jenom spousta lidí tady kdesi psala, že WW nedozraje a blablabla jiných words, tak uvidíme.
Dozraje,máš pravdu-příroda si to ohlídáMě to dozrálo uplně v pohodě-horní šišky měly velikost pomulu jako pěst-fakt masakrJá taky většinou venku pěstuju indoory-zatím jsem s tím neměl problémy,teda až na Top 44 - ta mi z nějakého mě neznámého důvodu nedozrálaAť Ti to venku s tou WW výjde - já do ní jdu letos taky
Tak o tom nic nevím,já na mých kytkách plíseň neměl.Záleží to spíš ale na počasí - když bude hnusně a pršet,je větší pravděpodobnost,že plíseň kytky dostane...
Měl jsem vedle nasazenou WW a vedle ní Silver Pearl a ta SP dostala upně brutální plíseň-nepomohlo ani uřezání napadených větviček a ta WW nic.Měl jsem tehdy fakt strach, aby se to na ni nepřeneslo a v pohodě.Jinak z té Silver pearl jsem kouřil i šyšky napadené plísní-mělo to horší chuť,ale zase to brutálně zhulovalo
Já Vám všem musím bohužel oponovat, jel jsem WW minulý rok, jel jsem 3rostliny, největší měla 2,8m vysoká a asi 2m široká, prostě nádhera a ty zbylé dvě byli kolem 1,5metru, ale ani jedna nestihla dozrát a to jsem je měl venku až do poloviny listopadu, protože minulý rok to šlo!! Dokonce jsem tam tu největší nechal i přes první mrazíky a stejně nedozrála, měla fakt kotel hodně šišek, ale né malých, ale samé paldy, ale pak už začala fakt hodně chytat plíseň, tak jsem ju sekl!! Nevím, kde jste ju vy ostatní měli, já ju měl u purplu poweru, big badu a holand houp a všechny ostatní dozráli, ale ww ani jedna, ty ostatní druhy jsem sekal o cca měsíc až 14dní dřív!! Je pravda, že jsem ju nezatemňoval, ale byla tak extrémně velká, že to ani nešlo.