Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar
Tak, zrovna jsem prisel z venku, kde sem byl s kamosem. Kourili sme jointa a asi v pulce se rozhodli, ze uz pudem, no a zrovna kdyz mi to kamos podaval, tak sme zahlidli asi dvacet metru od nas na ceste dva cajty, jak na nas koukaj... Stacil sem jenom pronyst "kurva benga, co s tim?" Kamosovi to nedochazelo a az po chvili klidnym hlasem odpovedel "to treba zmuchlej do kapsy"... No takze legitimace a to bylo vsechno, byli v pohode
jo, me kontrolujou porad a to vypadam jako slusnej obcan. se spekem nas chytl mestskej jenom jednou, ale protoze sme to stihli schovat, tak nam nic nemohl a dal jenom domluvu at nesedime na operadle lavicky.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
A ted jedna ze zivota: Sedim v hospudce, piju pifko, smotnul sem si brcko, potreboval sem mluvit s kamosem, tak sem vylez ven i s tim brckerm, cekam az se mi zapne telefon a hulim to brcko. Najednou kolem me de mestak a kouka primo na to brko! Pak se kouknul na me, zakroutil hlavou a vodesel. To bylo v centru Prahy 16 hodiny ve Vodickovy, vsude spousta lidi a ten fizl vybec nic. Mel vubec pravo mi neco rict? Mam pravo hulit na verejnosti? Jak to vlastne je?
tak to já jednou balil takhle brko a kamík kouká povídá: hele flojd skovej to! tak to všechno sbalim do papíru na kterym sem to balil rychle se seberu ze země a du k němu(byl sem schovanej aby me flojdi neviděli), najednou čumim že sem zapomel na pejpr lezici na zemi tak se rychle vratim a seberu ho, ale v tom uz je flojd u nas a pta se mě: na co mám ten papírek
odpovídám: no chtěl sem si ubalit cigaretu
flojd:tak mi ukaž ten tabák
a já mu ukázal kus cíga co sem měl do špeka
a on: a kde máš ten tabák
já:mh já sem si ho chtěl teprv koupit
flojd: tak mi ukaž kapsy
já sem na něj chvíli sral a po pěti minutách povídám: mh já už mu jít já chvátám
flojd se ale nedal odbít a neprodleně mě chce prohledat
tak mu ukazuju kapsy, ale v tom sem zapoměl že v zabalenym papíře mám všechnu travičku a myslel sem si že jí mám v pěněžence
šáhnu do kapsy, vytáhnu papír a povídám:no ňákej papír
stčím ho do kapsy a pokračuju: klíče, mobil
pak vytahuju peněženku a ve schíze mu ji předvádim:peníze, zase ňákej papír, nůžky na nehty, kartička pojištěnce...
ty vole uplně štěstí jaxviň protože sem uplně zapoměl že je to v tom papiře v kapse
flojd je spokojenej a chce vidět naše občanské průkazy a když vše zkontroluje začne nás obviňovat,že sme naplivali na zem a že za to můžem dostat pokutu
na zemi je ale brutální rybník kterej by normální člověk naplival tak za jednu hodinu a mi sme zde byli teprv chvíli =>to sme mu taky vysvětli a po chvíli flojd odtáhnul
no a to je vše
To je docela zajimavej pribeh Ty nasi byli zas docela v pohode... Ja byl ale vypsychovanej, ze nas zastavili kvuli tomu jointu, ale oni jenom normalne kontrolovali, a to toho jointa museli videt!!!! Kdybych vedel, ze nas jen tak kontrolovali, tak bych si s nima pokecal A dokonce poprali hezkej zbytek vecera, takze ok
jo taky mam jeden: jednou docela dost pozde vecer sedim s kamosem v aute a hulime brcko. Nechapu jak, ale asi po polovine brcka se za mnou objevili 2 fizlove (asi sem je neslysel pres to sileny radio), jak sem se lek tak sem se silene zakuckal a schoval jeste zapaleny brko do kapsy. ptal se me jesli mam obcanku, tak sem ji vytahl, brko mi stale pali kapsu a ja se bojim otevrit pusu a vypustit to co mi zbylo v plicich. no nakonec to vzali v pohode, ani papiry od auta ani ridicak videt nechteli, takze to bylo docela v pohode. ale presne jak pise neti, sedime v parku na lavicce balime brko a fizlove!! jak sem se lek, tak se mi prolomil papirek a vetsinu vzal sebou vitr. No kdyz prisli knam hned zacali kerovat, prej at ukazem kapsi a takovy to jejich prudeni ze to je moc velkej prestupek delat tohle a tamhleto,ze tam je naplivano a ze budem platit atd atd. proste nektery sou fakt uplne sileny a myslej si ze kdyz sou u fizlu ze muzou vsechno ( je fuck nekdy kopnout do kuli) a nektery sou zase docela v pohode
peace
kdyz dou kolem a schovate to tak je to v pohode,vcelku nic vam ani udelat nemuzou .. horsi je to kdyz se huli na miste kde nekdo vidi,nedej boze nekde u panelaku a oznami ze tam hulite-pak je prohlidka jasna ... kdyz u sebe mate maly mnostvi tak poho-horsi kdyz mate vic,to si vas vemou minimalne na vysvetleni
taky ze uz nikdy nebudu hulit v blizkosti cizych oken s borcem co ma sedmicku v baglu
docela nudne story>jsem jednou sel na soud neco zaridit a v batohu jsou mel 12 pytlu obicky no a co myslite ze se dela na soude u vchodu.....ano spravne....,,mate nejake zbrane, noze, boxery?
ukazte nam batoh.....tam jedna cokolada forte a 12g ganji...podival se a rekl dobre muzete jit.....brachove co ja jsem si za ty asi 4 vteriny vytrpel to bysne nepochopili....
ehm...ak Vam mozem poradit tak fizel Vas nemoze len tak prehladavat,moze Vas jedine poziadat nech mu ukazete vrecka...a tak jednoducho nechate grass v "kapse" ...vlastna skusenost...
aaa mam taky pocit ze fizli u Vas su o nieco lahostajnesi co sa jedna grassu,mam tu jednu fajnu prihodu...
takze...
s kamoskou rozmyslame kde ideme ubalit a pofajcit jointa...vyberame klasicky fajnu kopec s vyhliadkou na cele mesto...odparkujeme auto,tocim jointa...sfajcime ho a zrazu majaky...no sakra...samozrejme ze vsetko bolo v aute citit...tak klasicka prehliadka.
kamoska vystresovala situaciu a nasli jej cca 1g grassu...mam taky pocit ze v CZ by snami nerobili to co tu....pekne nas zobrali na stanicu,sposovanie blbosti skade to mame atd...samozrejme ze od "neznamej osoby" )) a teraz pocuvajte... odber mocu atd...
nakoniec sme obysli so 4mesacnou podmienkou...PARADA ZE?!
HUH! Za gram? Uz jsem tady mnekde psal, ze kamosku na chate naprasili nejaci danove ci kdo, ze delaji bordel (rehtali se jak pitomy ) a kdyz prijeli cajti, tak samozrejme zapomeli pytlik s trvkou na stole ... (sedeli pred chatou). Bylo to to nejpodivnejsi co jsem slysel od znamych - policajti PREVAZILI pytlik (sakra, musim se ty kamosky zeptat, JAK to ti cajti zvazily - jestli sebou vozej lekarsky vahy ci co? ) (cca 8g) a jelikoz jich tam sedelo asi sedm, tak je jen napomenuli at nedelaji bordel ... Ocividne to bylo mnozstvi mensi nez velke
flojd vas nemoze len tak prehladat,dohonca nema pravo ani mat v rukach vasu obcianku pokial vas len kontroluje,staci ked mu ju drzo pretrcite pred nos a ked vam ju bude chciet zobrat tak to nesmie...vacsia sranda je s psami,protidrogove s hafanmi vam moze prehladat izbu na intraku ale pokial to mate u seba napr. v ruksaku tak si muzu akurat fukat do riti......skoda ze som to nevedel pred 2 mesiacmi memusel som skoncit na sude
Kamos se pred mesicem vydal s typem autem do Nl,do Rotterdamu.Vypalovali si tam 5 dni a kdyz se vraceli, v Nemecku je 2dvakrat stavela silnicni hlidka:Zadne poruseni sil.predpisu, klasicke kontroly auta,kontrola dokladu atd.Kamik docela sprechti,ale ridic nesprechtil a to se jim nelibilo.Jeden kecal s jednim odkud jedou a co a jak,druhej to samy s kamikem,1 hlidka malem rozebrala auto a druha zabavila klice od car a doklady.Pak padly vety typu,kdyz nam ten hasis dobrovolne date dostanete doklady zpatky.Prej byli z toho pekne v kopru.Husty a mazec.Jeste ze fakt nic nevezli.
Mno, ja musim rict, ze fizlove zatim v pohode...
Sme jednou lsavili kamosovy narozky v jednoum klubiku - tak max pro 40 lidi a nekdo na nas zavolal cajty, ze rusime nocni klid. Zrovna sme hulili cisty skero, baleny v tabykovym listu - ty brka tam byly asi 2 nebo 3? - na stolech sakliky, vsude to bylo cejtit mno a prisli tam 2 tezkoodenci (ale bez brneni - jen v tech kombinezach)... Vsichni na ne srali a vesele hulili dal a podavali dalsim... Ti fizlove delali jako ze nic a jen nas upozornili, at to dame slabejs...
Jinak prej universalni vosravacka, kdyz nekde hulite a blizej se fizlove, je, kdyz to brko polozite na zem a ten dalsi ho pak veme - jako ze ho nasel - pac pro vlastni potrebu je to myslim nepostizitelny... mno ale to sme nikdy nedelali a ti cajti se radsi dycky koukali jinam.
jo, kdyz podas speka kamosovi, tak je to sireni drog ale kdyz ho polozis na zem nebo kamkoliv jinam a on ho potom sebere, tak uz to sireni drog neni.
peace