Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, nezkoušel už někdo doma zkřížit tydle 2 dobrůtky? zajímalo by mě jak to dopadlo ?!?! mam doma seminka mazaru i boruvky a chystam se to provest, takze kazda rada dobra
mazar je fakt bomba. mal som jedneho prda cez sklenku od jedneho moravaka a bol rozbity jak prasa. no ak sa ti podari nejak vyselektovat rastliny tak by to mohlo ist ale to asi nebude na jedno pestovanie. pozri clanok od DDT a skus napisat sinuethovi, on sa tak tvari ze sa vyzna do genetiky aspon trocha viac ako ostatny ludia
to Vlček - to že to zkoušeli v seedbankach vim, to by to asi neprodavali, ale moje otazka byla zda to nekdo zkousel doma, protoze jestli jo a jestli to funguje, tak za penize za blueberry a mazara mame jeste treti a predpokladam ze jeste lepsi odrudu skywalker uplne zadarmo - toliko moje uvaha.
ale to prece neznamena, ze kdyz slechtis a delas selekci, tak ze nehulis a ze cela uroda de do haje, to prece nejde rict ze tu elektrinu vypalis jen tak, nebo jo ?!