Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarek tohle je naše nová pěstírna. Už v ní něco rostlo,ale nastaly komplikace,takže kytizz byly převezeny a bohužel odešli na onen svět .
Proběhlo nějaké vylepšení no a dál už to posuďte sami...
Takže info skříně: rozměry : v*š*h - 80*50*40
světlo : 70w sodík + homemade stínítko
medium : substrát pro kaktusy + keramzit
kytizz : noname (v pohodě modýlek)
větrák : větrsráček z pc na přítah, uvidíme
když bude potřeba, přidá se i další na
odtah, zatím je jen díra, ale i tak to
profukuje dost, takže poho
No je to asi nejtajnější skříň, fakt úlet, je to za příčkou mýho podkrovního pokoje, jak pokračuje dál střecha,dál viz. foto.
No tak to je asi všechno,zezačátku byly celkem zmatky jak dohodit fotos, ale už v poho...
Tak se ptejte, raďte, kritizujte atd...
Zatial...
Peace for all...
Rastafarai..............
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
No zatial mam OBM,taky kristalon, no a chtěl bych Wuxal super, ale jestli můžeš doporučit lepší, tak sem s tím, kldině do toho nějaký šiškes vrazím...
Jo 150w snad časem bude, ale fakt se to nesmí nikdo dovědět, takže to chce co možná nejmenší odběr, kolik se zhruba okolo platí za měsíc při 150w??
Zatim diks a raďte, raďte, raďte...vývoj mosi byt
ZATIAL...
zdravim.
viz faq; ta 150ka by te (jestli to spravne pocitam) pri sviceni 18/6 mela vyjit priblizne (zalezi na cene kilowatthodiny) na 9,5kc denne; takze zhruba 280,- za mesic.
jinak jsem zvedavej co z toho bude. ten kumbalek je zajimavej
Mohlo by to být buď zálivkou,dal jsem do ní kristalon, ale podle návodu, nebo tím, že jsem od soboty do čtrvtka jel 24/0 a ve čtvrtek přepnuto na 18/6???Za 2-3 týdny přepnu na 12/12.
to gandalf03 : teplotu ani vlhkost nevim,musim pořádně naměřit.Ventilátor na přívod čerstvýho(je to Pc větrák 12mm), nahoře je vyřízlá díra pro druhej na odtah, ale zatim to tou dírou profukuje hafo, takže není potřeba.
mno....kristalon na takhle male kytis bych radsi jeste nedaval....pockal bych az budou kytis krapet starsi-odolnejsi...kazdopadne ty listy budou tou brutus periodou.....jednou jsem to skousel take a udelaly mi to same....zhruba po tydnu se holky vzpamatovaly.....
jooo a musim ti pogratulovat za tu schovku....fakt ulet.....mame stejnej pokojicek...take mi za prickou pokracuje strecha...ale potom tam je take seno pro kraliky....