Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim all,
ty Maharsi ty nemas ale vubec spatne napady jo a Maharsi jak ty to budes objednavat co kdyby se tedy vzala jeste nase grupa a vzali to najedou protoze ja nevim jak bych to objednaval a jak bych to platil tak co REJSEKu,Wirus-H,Femily a ty Maharsi slo by to objednat stebou?
no vidis to 2,5 dolacu za to pak muzem zajit do mekace jaksne obeslu kluky a kdyz nebopadnou tak se ti stejne ozvu jo a do kdy to potrebujes vedet na tvrdo
no praveze proto, ze to de tak rychle tak je to na picu..sem to nestih...kdyby negdo vypad sem v poradi ja...prachy mam a muzu poslat kdykoli..kdyz to nevyde mam v zaloze taky durbanka nebo maharsi co kdybych ti poslal prachy a ty priobjednal pro me jednu varku WIllie Nelson 12 seminek za 550,- ?? Poslal bych ti je mozna i driv nez je stacis vobjednat...!!!! Napis mi please PM co a jak dix
Hehe, taky nestacim cist rad bych se taky pridal! ten Blue Thunder bych taky rad i ty ostatni strainy - jako Cherry bomb II ci Wilieho ... ci Odin´s hammer nebo co takhle (taky) G-sus ci Senor Garcia?
Sice jsem doted premyslel spis o nejake te African seeds sative - jako treba Swazzi ... to mas vrrrn taky od nich? a co ty jejich ostatni modely, nejake doporuceni? od nekoho?
Jinak co rikate na strainy typu: Apollo orange, Apollo mist, Kerala Krush, Sativa Spirit, Swiss Bliss ? A ty ostatni africky modely?Chtel bych (ci chtel jsem?) si neco z toho objednat z seedsdirect.to. Mate k tomu nekdo nejake postrehy ci zkusenosti?
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 26-01-2005 v 23:54 PM
to Maharsi:
zdar growere tak som si kukol tento tvoj thread a ako prve co ma napadlo vov!
Ale kedze nezijeme v idealnom svete tak som si hnd kukol na reefermanov web a tam ho priamo slachtitel popisuje ako odrodu s casom zberu koniec oktobra, teda to je poroadne neskoro co? Ak mozem poradit tak sa moc nedrzte byvalou jesenou, ta bola totiz extremne tepla a ak si ju zrovnate s tou predchadzajucou tak jasne uvidite ten rozdiel- mam statisticke udaje o teplote merane 3x denne 365 dni v roku tak mozem ten rozdiel aj nazorne dolozit. Tento rok som sice riskol White Rhino a doklepol som ho do vyborneho konca no neviem je to za tie peniaze asi az priilisny risk.
Ale zaujaly ma modely ako Higland, resp. Lowland Aghan a BC Mango, tieto odrody maju uvadzany zber este v septembry a ak by som k tomu aj priratal ten tyzden az dva o ktory si casto samotnee seedbanky prilepsuju "harvest time" tak by to naozaj mali stihnut. Este som k nim zatial nic nekukal po threadoch no idem sa do toho pustit a ak mate nieco o tychto odrodach od reefermana tak sem s nim samo ak to zakladatelovy tohto threadu nebude vadit.
Inak Maharsi ja mam od dnes net aj doma a este som z toho cely mimo, to len tak aby si vydel ako som z toho mimo.
Ok growery tak ak by som ja nesiel pestovat tento teda willie nelson osobne tak vam vsetkym co do toho idete zelam rok bez zimy nech mate este v novembry 20 stupnove paalavi.
A skoro som zabudol samo ze mas odo mna Maharsi K+ za upozornenie mna aj ostatnych na sice drahsiu ale o to kvalitnejsiu genetiku ponuukanu reefermanom.