Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedna kytka rulez.. zdravim.. taky chci dat jednu kytku ,ale nevyhoda je že hulit jeden model neni moc dobré ale jako vyhrat se tim dá pekne vid??? jinak karma plus za roztahovani kyticky nadherne vetveni
Ja bych urcite dal novou vodu + H2O2 (...ja davam do 9litru asi 3ml...nevim..urcite najdes v hledani neco o davkovani) aby se koreny procistili...no a tu hladinu dej urcite niz....ja to mam tak centak a pul pod kvetnikem
....taky koukam, ze tam mas v kvetinaci jen kostku bez keramzitu....nejni to moc nacucany....prijde mi,ze to drzi moc vody a kytce pak hnijou koreny....ale nevim....
No nevím ale zkusil bych sehnat MnSO4 a dát jednu kávovou lžičku tak na 3l vody.Mohlo by to být zablokování přístupu živin ale jako takhle podle fotek za to ruku do Bubláku nedám-.Ať se to podaří a hodně dalších ůspěchů.
hey gangsta, peknej kerik z takovy mrtvolky. rekl bych, ze ji trosku zahnivaly koreny, jak rikali kluci nahore. urcite je lepsi kvetinac poradne proderavet i v bocich, aby byl jako reseto. nasypat tam hrubej keramzit a nahoru usadit rizecek a ten este trochu prisypat. v casti, kde z kytky rostou koreny, nesmy bejt moc mokra. kdyz to udelas, nebou tak zahnivat korinky. chce to taky poradne zatemnit kybl. ale koukam, ze sis uz poradil, vypada docela uzdravene
Moc hezký, co se ti z tý neduživky povedlo vypěstovat. Pro příště bych Ti doporučil pořídit si přímo hydroponický květináče. Já jsem je koupil v OBI. Maji různou velikost a jsou to v podstatě umělohmotné květináče s děrovím jak na dně, tak i z boků. (Na dně je dobré dírky zvětšit vrtačkou na maximum kvůli síle kořenů) Do květníků pak dát keramzit a do toho pak vsadit zakořeněný řízek, jedno zda v rokwolu nebo kokosu. Zprvu, než kořeny prorostou do vody však zalévat z vrchu, pak už vrch držet v suchu.
p.s. Jedná se o bluberku?
vopravdu peknej ker. ja hydro nejedu, ale uz bych proplachoval cistou vodou + enzymy, jelikoz se mi palicky zdaj docela zraly a jestli ne tak stejne se vyplati proplachovat alespon 10 dni. jak to udelat s postupnou sklizni to netusim, ale urcite nehul hnojivo. preju at este pekne doboptnaj.
Vypadá to hooodně krutě.. takový paliczky sem dlouho neviděl... jen mě zajímá jak si poradíš s tím dvojitým flushingem.. myslím flushing, sklidit vrchy, hnojky, flushing, sklidit zbytek...
p.s. když se podívám na př. č. 52 tak mi to připadá jak kabutovo kýtíz..no jo.. sou maséři... a ti umí.. K+
Hey kámo, máš to fuck hustýýý.
Ale karmu ti nedám, máš jí už tak dost
Jen sem si chtěl reypnout:
Ty dlažky 10x10 jak máš na fotkách jako měřítko sou dost na hovno...
Prostorový vidění totiž na 2D phottkách jaxi nefunguje...
Ale jinak nic ve zlým
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
nechci sejčkovat,ale já jsem ti to říkal že se nevyplatěj,ale to uvidíš až to budeš mít usušený.
1000 - to je určitě dobrej počin
jsem nevěděl že tam máš místo ,roztahat co nejvíc dycky když to jde,ale to ty výš
jinak pěkné pálky,kolik máš do CUT ?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!