Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docetl jsem se (http://members.nbci.com/dahy/herbar/herbar.htm), ze chmel je blizky pribuzny s konopim a dokonce je pry mozne naroubovat na konopny koreny chmel a ten pak ma mit ve svych sistickach obsazen THC. Nevite o tom nekdo neco blizsiho? Pokusy ap.?
Něco sem o tom slyšel, ale určite nebude chmel obsahovat THC, kytka prej potom rozste jenom podobně jako chem - rychle. Ale neznam nikoho kdo by tohle zkoušel. Jo a neroubuje se na kořeny, ale stejně jako když se roubujou třeba jabka.
ja sem mel nekde link na nakou svycarskou partu, ktera roubowala trafku na chmel a pak z toho delali piwo. jediny co si ale pamatuju bylo, ze shanej distributory
a to ja jsem o tom cet v konopny kucharce ze prej to bylo nouzovy reseni (roubovat na chmel) v texasu za prvni prohibice nekdy ke konci 19.stol a prej ten chmel psychoaktivni byl tak nevim.
Jo, v tý konopný kuchařce sem to taky čet. Prej v USA farmáři začali roubovat, teď ale nevim jedtli konopí na chmel nebo opačně, no ale měly pak plný pole tohohle konopnýho chmele, kterej byl jako klasická ganja, akorát vypadal jak chmel. Takže si to fpohodě čadili a žádnej mizernej úředník nemoh zjistit jestli to je ve skutečnosti chmel nebo tráva. Pěstovali si toho obrovský pole a hlavně jim to nikdo nesklidil protože to nevěděl !!!
.. pohoda
jen by mě zajímalo estli jste někdy drželi chmelovou šišku v ruce. Ta se asi kouřit nedá. A musí to být hnusné. Jinak je toto forum jen opakováním, protože tato otázka už tu jednou proběhla.
Jinak jsem někde čet že se roubuje ganja na chmel, obráceně si to nedokážu ani představit.
Asi to příští sezonu zkusim.... takže dám vědět, ale moc si od toho neslibuji. Když to vyjde, tak mam větší šanci že mi úrodu nikdo nesklidí - teda jen pokud se zemědělci nerozhodnou vočesat ten chmel dřív.....
no, ja mel jeden model co nejaky lidi pestovali na poli s chmelem a protoze sou pribuzny, tak reagujou dobre na priblizne stejny hnojiva, no bylo to neco neskutecnyho, myslim ze je to ale lepsi nez pestovat to na poli s kukurici
Ja jsem nedavno pil nejake holandske pivecko a tam bylo napsane neco jako ze je v lahvi obsazen chmel zito a hemp...tak nevim jestli to byl ten konopny chmel. Jmenuje se"Growsch" a je to zelene. Potom je jeste cervene a to je nic moc. Pokusim se naskenovat tu lahev do galerie, aby jste videli...
Ja si delam moje startovaci opijaty z Absinthu. Nejprve musim trosku odlit a ochutnat jestli to ma vubec cenu tam neco davat. Pak vyberu ty vyvolene palicky a palice a narvu je do sklenice. Zavru vicko a necham je ulezet pro nastavajici sezonu. Takhle tech flasek mam vzdy nekolik a kdyz prijde nejaka pekna udalost; tak se veseli a pije mixovany napoje az jeden nevi jestli opravdu zije.
Je to docela natresk, ale stoji za to. Jeste obycejne k tomu hulime z vodnice.
cetl jsem, ze se da roubovat (na zeleno, jako okurky) chmel na konopi. dale to pak roste a vypada jako chmel, obsahuje ale THC. zkousel to nekdo z vas???
Je to možný já jsem to slišel vod kámoše kterej má souseda a ten žije pěstováním (pěstuje pod diodama,na stromě,...) Kříží modely no prostě je do toho zažranej. Přemejšlel jsem že bych to zkusil. Za skoušku nic nedám