Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
DNESKA MI NAKEJ NEMAKAČENKO VYBRAL ZAHRADU KDE SEM MEL PŘIPRAVENO TAK 3KG HULENÍ NACPANÝHO UŽ DO SKLENIC A PŘIPRAVENÝHO PRO ZAKOPÁNÍ KDYBYCH TOHO GRÁZLA CHYTIL TAK BYCH MU UŘÍZL KOULE. CO VY NA TO? CO NEJNI MOJE DO TOHO MI NIC NEJNI!!!! ALE SVINĚ JEŠTĚ NEVIMŘELI NEJHORŠÍ JE ŽE MUSEL JÍT NĚKDO NA JISTO. :grrr:
Hmmm, veřím, že tohle pěkně zamíchá žlučí, člověk se o to celý rok stará, běhá, těší se a pak mu to zhulí nějaké zmrdstvo.
No pokud pro to šel někdo najisto, tak budeš muset zřejmě dlouze popřemýšlet nad svými "kamarády" a lidmi, kterým věříš, kterým ses zmínil nebo ukázal.
Abych pravdu řekl, také jsem pocítil tento podivuhodný obraz "vřelého přátelství" na vlastní kůži v několika podobách, i když těm tvým třem kilům opravdu konkurovat nemohu.
Jednou se mi ztratila množstevně zhruba sedmička hulení, když byl u mě někdo na návštěvě, dodnes nevím, kdo to byl, protože jsem to zjistil až po delší době, takže v podezření jsou všichni, co u mne v té době pobývali, jindy mi někdo zase otrhal část úrody, zrovna když jsem byl na tři dny pryč a všichni to věděli, náhodička?atd. atd.
Nejhorší pocit bezmoci nastane, když člověk po něčem obdobném vyselekuje ze svého pohledu pouze spolehlivé lidi, kterým věří a kterým se zmíní nebo ukáže a stane se to znovu. A obviň nebo dokazuj něco komukoliv, když jsi ho nechytil za ruku, zvlášť dobrým kamarádům, člověk se v tomto pohybuje na dost tenkém ledu, nechceš nikomu zbytečně ublížit, obvinit nebo znepřátelit, ale přitom víš, že někdo z nich to udělal, je to hnus, můžeš pouze předpokládat.
Nemá smysl to nějak řešit nebo si tížit mysl, je třeba se smířit s tím, že člověk je tvor chybující a po světě chodí dost zmrdů, kterým není nic svaté, a některé z nich můžeš nevědomky jistou dobu počítat mezi své přátele, nejlépe je nikomu nic neukazovat, neříkat kolik a kde a tím si ušetřit aspoň částečně své zklamání, v opačném případě je nutno počítat s možnými neblahými následky v přímé úměře rovnající se výši jedinců vědoucích o tvých aktivitách, ale vím, že je to těžké, člověk se chce pochlubit a podělit se se svou radostí a úspěchy. Je třeba asi brát lidi takové jací jsou, protože to stejně nezměníš, spíše se zaměřit na bezpečnostní prevenci.
Vždycky říkám, že hulení máš jisté až když to zkouříš.
Jinak mimochodem moc hezké kytečky, o to více to musí mrzet, k+ za snahu a na žal.
PS: Jinak, nemyslete si, že mám za kamarády samé zmrdy, drtivá většina je v poho a nic takového by mi nikdy neprovedla, ale člověk se u někoho občas spálí.
to máš recht a mrzí nejvíc to že se mi ten zmrt bude dál vklidu koukat do očí a v duchu se smát. už asi tuším kdo by to mohl bejt ale kyti se mi asi už nevrátí no co život de dál a už se nemůžu dočkat až to zase začne rašit ze země a já se o ty moje prdelky budu moc postarat aspoň že fliček zůstal začínat zase od začátku by byla pekná moročina už mi letos jeden vychytanej flek sklidili myslivci.
pro mě je stejnak největší droga to samotný pěstění a to mi nikdy nikdo neveme..............................................................................doufám
mír a čistou mysl hold musíme žít jako bojovníci a všechno špatné je pro něco dobré
Je mi fakt blbý to řikat, ale to tě "Bůh" potrestal za to, že jsi toho měl tolik. Tomu se říká obžerství a je to jeden ze sedmi základních hříchů východní víry (teď nevím přesně který). 3kg je fakt moc.
hahaha se podivejte poradne na ty fotky .. si vazne myslite, ze jsou jeho? najivky ! A jeste takovy drsne smysleny pribeh jak nechal 3 kg huleni venku jak od nejakyho mimina a vy mu to tu pekne zerete a karmujete ho o coz mu od zacatku vlastne slo hahaha .. pekne sem se pobavil .. K-
To grower
Hmm, to jsou celkem dost silná obvinění, máš pro ně nějaké podložené důkazy, viděl jsi ty fotky jinde, u někoho jiného, když jsem to teď prohlížel, tak krom jedné fotky, která vypadá tak trochu jako fotomontáž jsem nic divného nepozoroval, ale spíš jsem možná slepý a je to dost rozmazané.
Mno prvně jsem si ty fotky vůbec nezvětšoval a chápal jsem to tak, že mu to někdo vzal z chaty ze zahrady, ne že by to tam měl volně položené, no to by byla vážně pěkná kravina.
Abych řekl pravdu, původně mi přišlo trochu divné, že se tu někdo zaregistroval a hned tu píše, že mu čorli 3 kila hůla, ale pak jsem to hodil za hlavu, lidi jsou různí.
No každopádně jsem zvědav na vyjádření ottossona...
Jestli je to obvinění pravda, tak je to vážně skutek hodný pěkného kreténa a my jsme blbí, že jsme to tak žrali.
Kolikátý případ podobného charakteru už se tu v poslední době udál, je toho stále víc a víc, hnus, ku*va děcka, serte na pičoviny, nepruďte a běžte si raději tahat kačery. Poslední dobou je to tu čím dál víc přezmrdováno. Mno pěkně jsem si po ránu pokazil páteční náladu...
Původní příspěvek od gr@wer hahaha se podivejte poradne na ty fotky .. si vazne myslite, ze jsou jeho? najivky ! A jeste takovy drsne smysleny pribeh jak nechal 3 kg huleni venku jak od nejakyho mimina a vy mu to tu pekne zerete a karmujete ho o coz mu od zacatku vlastne slo hahaha .. pekne sem se pobavil .. K-
neviem preco by nemali byt jeho ha? nepoznas prislovie podla seba sudim teba? falosne fotky asi teda davas ty. nie?
inac kamsovi sa stalo daco podobne . akurat ze mu to vycorovali rovno z
pivnice (sklepa)
Celkem zajimaví nazory ale myslim si ale nevim proč by si měl nikdo vyjmešlet takovejdle příběh jenom kvuli tomu aby ho tady lidi oplakavali, domnivam se že to je tak padesat na padesat něco pravda něco lež ale nedivil bych se ničemu lidi jsou čím dal divnějši ja bydlim v takovi malinky vesničce (prdel 5) všude jenom lesy ,louky a tak a i když jsem si myslel že mi vyjdou všechny pole těžce jsem se mílil zbyla mi jenom menšina takže tak za par měsícu se budu muset obrati na kamarady a jedost mozny ze potom vlaste budu kořit moji pracně vypěstovanou urodu a ani o tom nebudu vědět to mě pěkně Sere ale kyti to jsou pěkný